• Paastafel styling, tafel decoratie op z’n paasbest!

  Paasdecoratie aan tafel

  Nog even en het is weer zover, Pasen. Feest van nieuw leven, licht en lente. Een moment om samen te zijn met de mensen die je lief zijn en te genieten van een heerlijk paasontbijt, paasbrunch, paaslunch, paas high-tea, paas high-wine of een overheerlijk paasdiner. Hoe jij Pasen ook viert, een stijlvol gedekte paastafel mag natuurlijk niet ontbreken. Lees snel deze blog en ontdek tips & tricks én de mooiste items om indruk te maken met jouw Paastafel.

  Lees verder

 • Rustiek servies Rustic servies, de stoere porselein serie van House Doctor

  Rustic servies van toen en nu

  Ongetwijfeld deden jouw (groot)ouders het; een uitzetlijst samenstellen. Gedurende een aantal jaar vergaarde men alle benodigdheden om zelfstandig een huishouden te kunnen runnen. Van tafellinnen tot keukentextiel en van eierdopjes tot complete bestek sets. En niet te vergeten een mooi servies. De nog ontbrekende items werden cadeau gevraagd voor de huwelijksdag om zo een leven lang plezier te hebben van al deze huishoudelijke benodigdheden. Het rustic servies van House Doctor brengt een beetje van deze nostalgie terug naar nu! Lees verder

 • feestverlichting Villa Madelief Feestverlichting, het hele jaar sfeer!

  Feestverlichting 2.0

  Bij het woord ‘feestverlichting’ wordt je misschien niet direct warm van binnen. Bij feestverlichting denk je waarschijnlijk al snel aan lampjes in alle kleuren van de regenboog in een plastic partytent. Villa Madelief laat je graag zien dat feestverlichting ook superhip kan zijn!

  Lees verder

 • Paasdecoratie, zo geef jij je interieur een frisse voorjaarstouch

  Paasdecoratie, winter eruit voorjaar erin!

  Voel jij ze al? De lentekriebels! Knoppen aan de bomen die op knappen staan, vogels die weer vrolijk beginnen te fluiten en dan dat licht…zóveel langer licht. Zelfs wanneer je ’s avonds uit je werk komt, heb je het gevoel nog een volledige dag voor de boeg te hebben. Heb jij ook de kriebels om je huis aan een flinke voorjaarsschoonmaak te onderwerpen? Of ben jij niet zo ‘poetserig’ en beperk jij het tot het toevoegen van wat frisse accessoires aan je interieur om de winter definitief gedag te zeggen? Graag introduceren wij onze toffe paascollectie, geef je interieur een voorjaarsboost met hippe paasdecoratie.

  Lees verder

 • DIY Adventskalender, da’s nog eens leuk aftellen tot kerst!

  Adventskalender 2.0

  Ongetwijfeld ken je ze, en wellicht heb jij er ieder jaar ook één in huis, de chocolade adventskalender. Iedere dag open je een deurtje, er verschijnt een chocolaatje (die je meestal liever uitspuugt dan doorslikt) en zo tel je de nachtjes af naar kerst. Omdat deze adventskalenders sinds jaar en dag op de markt zijn en het de hoogste tijd is voor wat vernieuwing, presenteert Villa Madelief met gepaste trots de DIY adventskalender.

  Lees verder

 • Sinterklaas inpakpapier, zo creëer je de mooiste Sintcadeaus

  Heerlijk avondje is gekomen…

  Nog een paar weken en het ‘heerlijk avondje’ breekt weer aan. Nu de goedheiligman ons land weer is binnengetreden staat het leven van ‘Nederland onder de 12 jaar’ volledig in het teken van schoen zetten, pepernoten bakken en verlanglijstjes maken. En als volwassenen doen we er gezellig aan mee; lootjes trekken, surprises maken en in het grootste geheim spelen voor inpakpiet. Lees verder

 • DIY Wordbanner multicolor Wordbanner inspiratie

  Wordbanner inspiratie

  Heb je al een wordbanner of wil je er eentje kopen, maar je weet niet goed welke leuke teksten je kunt maken?

  Op deze pagina vind je de leuke inspiratietips om nog meer uit je wordbanner te halen. Ben je de tekst van je wordbanner zat, dan maak je toch gewoon weer een nieuwe?

  Lees verder

 • Met le sac en papier wordt opbergen een feestje!

  Ongetwijfeld ben je le sac en papier wel eens tegengekomen in één van de woonbladen.

  Of wellicht heb je ‘m zien staan als the paper bag?! Het kan allebei. Le sac en papier/the paperbag is precies wat de omschrijving doet vermoeden…een papieren zak. Graag vertel ik je waarom je daar nou enthousiast over moet worden!

  Lees verder

 • Letterbanner Wordbanner a Little Lovely Company wit De DIY Wordbanner, een échte aanwinst!

  Oneliners, je ziet ze op shirts, postcards, tassen en vanaf nu ook op je muur! De DIY Wordbanner (of eigenlijk gewoon doe-het-zelf woordslinger) heeft haar intrek genomen bij Villa Madelief. Wij vertellen je graag àlles over de hippe DIY Wordbanner, de woordslinger die jouw huis laat spreken.

  Lees verder

 • woonketting houten kralen Houten huisjes om verliefd op te worden

  Liefde op het eerste gezicht, ken je dat? Het overkwam mij toen ik kennis maakte met de houten huisjes van Dots Lifestyle. En niet een beetje verliefd, ik wilde dat de houten huisjes meteen bij mij zouden intrekken! En zo gezegd, zo gedaan. De houten huisjes van Dots Lifestyle namen hun intrek bij Villa Madelief

  Lees verder