Vacature: Stagiair(e) Ruimtelijk Vormgeving

Villa Madelief is op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) ruimtelijk vormgeving/interieuradviseur voor Villa Madelief. Ben jij de frisse, energieke, creatieve en trendgevoelige stagiair waar wij naar op zoek zijn? Wil jij werken in een jong en groeiend bedrijf in de interieur-, kids- en lifestyle branche? Vind jij het belangrijk om eigen creativiteit kwijt te kunnen, wil je werken in een jong en gezellig team? Dan is Villa Madelief jouw stageplek!

 

vacature stagiaire villa madelief

Werkzaamheden

In ons spiksplinternieuwe pand bieden wij jou een hele leuke stageplaats. Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die ons dreamteam willen ondersteunen. Een te gekke stage bij een super energiek, dynamisch en jong bedrijf! Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

  • Concepten m.b.t. interieurstyling ontwerpen, uittekenen en realiseren
  • Maken van moodboards
  • Product inkoop
  • Product promotie
  • Styling en verkoopadvies in onze studio
  • Social media uitingen
  • Meewerken webshop

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit en een goede dosis positieve energie. Heb jij een gedegen basiskennis van Sketchup, heb jij een passie voor interieur, ben jij dol op styling en krijg jij energie van hard werken? Dan pas jij perfect binnen ons team!

Wat bieden wij?

Je gaat stagelopen in ons spiksplinternieuwe bedrijfspand en zal deel uitmaken van een gezellig, jong en dynamisch team. Villa Madelief is gevestigd in Dalfsen en prima bereikbaar met het OV. Wij bieden een marktconforme stagevergoeding, maar bovenal een hele fijne werkplek waar jij jouw creativiteit kwijt kan, waar jij jezelf kan zijn en kan groeien in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Wij leren jou graag beter kennen! Stuur vandaag nog je CV, portfolio en motivatie naar maureen@villamadelief.nl. Wij zien uit naar jouw enthousiaste mail!