Retourneren

Let op!

Vanaf dinsdag 23 juli 2024 is Villa Madelief (tijdelijk) gesloten. Retourzendingen kunnen dan niet in ontvangst worden genomen. Wil je iets retourneren? Meld dan je retourzending vanaf 1 september 2024 aan via deze pagina.

Voldoet een product niet aan je verwachtingen? Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent, dus retourneren is geen enkel probleem en bij Villa Madelief in een handomdraai geregeld!

  • Voorzie het product van de originele verpakking en pak het met zorg in
  • Meld je retourzending aan via onderstaande knop
  • Selecteer de verzendoptie van jouw voorkeur
  • Download het retourlabel, bevestig het op de verzendverpakking en lever jouw pakket binnen 14 dagen in bij het dichtstbijzijnde servicepunt
  • Na verwerking van je retourzending ontvang je het bedrag binnen 14 dagen retour

Voor het verzenden van een pakket moeten mensen, transporten en machines worden ingezet. Dat is nou eenmaal alles behalve gratis. Bij Villa Madelief proberen wij de retourkosten zo laag mogelijk voor jou te houden:

  • DPD €5,95 – doorlooptijd van een pakket ca. 1-3 werkdagen

De kosten voor retourzending brengen wij in mindering op het aankoopbedrag van je geretourneerde producten.

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of beschadigd aankomen kan Villa Madelief helaas niet crediteren. Komt het totale orderbedrag, na verwerking van je retourzending, onder de €50 (voor Nederland, België en Duitsland) dan vervalt het recht op gratis verzending. In dit geval zal Villa Madelief de verzendkosten in mindering brengen op het te crediteren bedrag. Wél bieden wij je in zo’n geval gratis verzending aan op je eerstvolgende order bij Villa Madelief!