Team Villa Madelief

Met een passie voor interieur & styling en kennis op het gebied van e-commerce opende Maureen in april 2014 de (virtuele) deuren van Villa Madelief. Wat heeft Villa Madelief sinds die tijd een te gekke ontwikkeling doorgemaakt en een heleboel tevreden klanten blij kunnen maken. Team Villa Madelief groeide online en in november 2017 openden de deuren van onze toenmalige stenen winkel. Wat is het fantastisch dat wij in 2022 de mogelijkheid kregen om te verhuizen naar onze prachtige nieuwe locatie. Hier is ons ruime magazijn gevestigd én openden wij Studio Villa Madelief. Dé plek waar jij onze (meubel)collecties kan bewonderen, waar interieuradviezen worden gegeven, waar je inspiratie kan opdoen voor jouw interieur en de mooiste items kan aanschaffen om van jouw huis een sfeervol thuis te maken. Een plek om Villa Madeliefs online wereld live te ervaren. Wij zien ernaar uit om jou te ontmoeten en stellen Team Villa Madelief graag aan je voor.

Team Villa Madelief

Maureen

Eigenaresse Villa Madelief

“Met mijn passie voor interieur & styling en van e-commerce startte ik in 2014 Villa Madelief. Wat een avontuur! Het complete productassortiment van Villa Madelief wordt met zorg door mij uitgezocht en ingekocht, één van de leukste werkzaamheden die onder mijn verantwoordelijkheid vallen. En nóg leuker om te zien hoe ‘onze’ producten uiteindelijk een plekje mogen krijgen in jouw interieur. Ik geniet van het persoonlijke contact met klanten. In onze studio, aan de telefoon, per mail of via socials laat ik hen graag mijn liefde voor mensen en mijn passie voor mooie interieurs zien. Het mooiste compliment? Een tevreden klant! Naast eigenaresse van Villa Madelief ben ik mama van drie kinderen, ben ik één van de weinige koffiedrinkers binnen ons team, dól op lekker eten en word ik heel blij van muziek.”

Suzan

E-commerce manager

“Al sinds 2016 ben ik betrokken bij Villa Madelief, waar ik naast mijn studie communicatie als bijbaan in de orderverwerking werkzaam was. Ik heb heel veel bestellingen van mooie inpakpapiertjes mogen voorzien. Enkele jaren later heb ik mijn afstudeeronderzoek kunnen doen bij Villa Madelief en na een succesvolle afronding kon ik in 2020 fulltime in dienst blijven als e-commerce manager. Ik geniet van de veelzijdigheid van mijn functie en vind het zó fijn dat ik mijn talent voor interieurstyling nu kan inzetten in onze studio! Samen met mijn vriend woon ik in een dorp vlakbij Dalfsen. Je snapt vast wel dat ik regelmatig ‘een beetje werk’ mee naar huis neem in de vorm van nieuwe woonaccessoires.”

Emma

(web)shopmedewerkster

“Naast mijn studie commerciële economie ben ik een aantal dagen in de week te vinden bij Villa Madelief. Ik ben verantwoordelijk voor de orderverwerking en adviseer klanten in de studio. Daarnaast beantwoord ik, zowel telefonisch als per mail, vragen van klanten. Ik vind de producten van Villa madelief erg mooi, wat mijn werk denk ik nog leuker maakt. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden in de sportschool, of ben ik met vriendinnen en mijn vriend ergens een drankje aan het drinken op een terrasje!”

Indy

Stagiaire ruimtelijk vormgeving

“Ik zit momenteel in het derde jaar van de opleiding Ruimtelijk Vormgeving op het Cibap in Zwolle. Ik ben begin februari gestart met mijn stage bij Villa Madelief en heb het hier heel fijn. Ik houd mij bezig met de styling van de studio, fotografeer, creëer content voor de socials van Villa Madelief (binnenkort nieuwe TikToks online!) en verwerk de online orders vanuit het magazijn. Styling vind ik het allerleukst. In mijn vrije tijd doe ik zoveel mogelijk leuke dingen zoals dagjes uit of lekker uit eten.”

Merle

Stagiaire mediavormgeving

“Via mijn stagedocent ben ik terecht gekomen bij Villa Madelief; dit sprak mij erg aan, omdat ik graag bij een klein bedrijf stage wilde lopen. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin hier. Ik mag veel verschillende dingen doen; zo maak ik templates voor social media en bijvoorbeeld flyers. Ook sta ik af en toe in het magazijn, waar ik kennis mag maken met de vele prachtige producten die Villa Madelief verkoopt, zo weet ik nog beter hoe ik de stijl van Villa Madelief toe kan passen op mijn werk. Ik ben buiten school en stage ook vaak creatief bezig, zo schilder en teken ik bijvoorbeeld heel veel. Dit kan ik goed toepassen op het werk wat ik doe voor Villa Madelief.”

Noa

Stagiaire ruimtelijk vormgeving

“Mijn zoektocht naar een stageplek begon al heel vroeg. Ik wilde graag een stageplek die echt goed bij mij past, een stageplek met veel ruimte en aandacht voor klanten. Toen ik Villa Madelief tegenkwam wist ik eigenlijk meteen dat dit de juiste plek was voor mij! Ik doe de opleiding Ruimtelijk Vormgeving op het Cibap in Zwolle. Dus ik houd mij veel bezig met styling in de studio, het mooi verpakken van bestellingen en het helpen van klanten. Contact met mensen, daar word ik blij van. Hoe leuk dat ik dit nu kan combineren met mijn opleiding! Vrije avonden ken ik niet, ik ben altijd bezig; of het nou gezellig met vriendinnen is of een avond in de sportschool.”