It’s goodiebag time!

Een nieuw seizoen moet gevierd worden toch?! Daarom hebben wij tussen 1 en 10 oktober 2023 een superleuke actie voor jou. Bij aankoop van €60 aan producten uit de nieuwe Home en Fashion collectie van Zusss ontvang je van ons een te gekke Zusss Goodiebag cadeau*. Wacht niet te lang, want er zijn maar een beperkt aantal goodiebags beschikbaar en op = op.

Nieuw seizoen, nieuwe collecties!

De herfst is begonnen 🍂 Misschien is het even slikken om de zomer vaarwel te zeggen, toch zien wij vooral de mogelijkheden van dit nieuwe seizoen. Het wordt namelijk weer tijd om de kaarsjes aan te steken en het binnen gezellig te maken. Waarschijnlijk is ook je garderobe toe aan een najaarsboost. Goed nieuws, want voor zowel jouw interieur als jouw kledingkast hebben wij héél veel toffe nieuwe items geleverd gekregen.

De Zusss Goodiebag actie is actief van 1 oktober t/m 10 oktober 2023 en geldt niet met terugwerkende kracht.

  • Bij aankoop van €60 aan producten uit de nieuwe Home en Fashion collectie van Zusss ontvang je van ons een te gekke Zusss Goodiebag cadeau
  • Maximaal 1 goodiebag per klant, de actie geldt zolang de voorraad strekt en uiterlijk t/m 10 oktober 2023
  • Sale producten van Zusss zijn uitgesloten van deelname aan deze actie
  • Villa Madelief zorgt ervoor dat de Goodiebag wordt toegevoegd aan jouw online bestelling of aankopen in onze studio
  • Retourneer je een artikel? Dan stuur je ook de Goodiebag retour, wil je de Goodiebag liever houden? Dan verrekenen wij de waarde van de Goodiebag à €8,95 met het aankoopbedrag van het geretourneerde item.

Houd voor nog meer leuke Zusss acties ook het Instagram account van Villa Madelief in de gaten!