Hoe hang ik een tuinposter op?

Yes! Jij bent in het bezit van een toffe tuinposter van Villa Madelief. Van deze sfeermaker voor jouw tuin of balkon zal jij jarenlang plezier hebben, gefeliciteerd met je aankoop. In deze korte instructie geven wij je graag antwoord op de vraag ‘Hoe hang ik een tuinposter op?’

Een tuinposter ophangen in een handomdraai

Alle Villa Madelief tuinposters zijn voorzien van rvs ringen in de vier hoeken en worden geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Dat is een bewuste keuze omdat iedere manier van ophangen vraagt om zijn eigen bevestigingsmateriaal. Zowel het materiaal van de poster als de ringen zijn weer-, water-, wind- en zonlichtbestendig, de poster kan dus echt tegen een stootje! Het is belangrijk dat je ook het bevestigingsmateriaal hierop aanpast, kies je het juiste bevestigingsmateriaal dan is het ophangen van jouw tuinposter een fluitje van een cent.

Hoe hang ik een tuinposter op Villa Madelief

Schroeven, haakjes of touw

Bepaal de plek waar jij jouw tuinposter wil bevestigen. Houd de tuinposter in de juiste positie en zorg dat je deze waterpas houdt. Teken de ogen af met een potlood en bevestig haakjes of schroeven (al dan niet voorgeboord) op deze plek. Maak altijd gebruik van rvs haakjes of schroeven die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis. Wil jij jouw tuinposter bevestigen aan een boom of heg? Dan kan je de tuinposter eenvoudig bevestigen met stevig touw. Hangt jouw tuinposter in positie? Dan kan het grote genieten beginnen, enjoy!

Wij hopen jouw vraag ‘Hoe hang ik een tuinposter op’ hiermee te hebben beantwoord. Bij Villa Madelief vind je de allerleukste tuinposters die jouw tuin of balkon in een mum van tijd opfleuren. Neem snel een kijkje en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod! Op onze Instagram pagina delen wij regelmatig foto’s van klanten die jou voorgingen in het ophangen van een tuinposter. Volg jij ons al op social media?