Zusss dag bij Studio Villa Madelief

Zusss-dag, jij bent er toch ook bij?

Ohhh, dit wil je niet missen! Op zaterdag 11 februari organiseert Studio Villa Madelief in samenwerking met Zusss een te gekke Zusss dag. Staat het al genoteerd in jouw agenda? Bekijk de allernieuwste Zusss Home collectie, pas de Zusss Fashion voorjaarscollectie, ontmoet Moniek van Zusss en laat je door haar adviseren en inspireren én shop de leukste items in de Zusss outlet.

Een Zusss Goodiebag voor jou én kans op een toffe prijs!

Wij hebben zó’n zin in deze leuke dag en zien enorm uit naar jouw komst in de studio! Natuurlijk laten wij je niet met lege handen naar huis gaan. Bij jouw aankopen vanaf €25 ontvang een Zusss goodiebag én je maakt kans op een toffe Zusss prijs. Doe je tijdens de Zusss dag op zaterdag 11 februari een aankoop in onze studio? Dan maak je automatisch kans op een héle toffe Zusss prijs ter waarde van maar liefst €119,90! Je bent van harte welkom tussen 10:00 en 16:00 uur. Er zijn maar een beperkt aantal goodiebags beschikbaar, dus op = op.

Ook online een Zusss feestje!

Ben je ook zo enthousiast over deze toffe Zusss dag, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze studio op 11 februari? Niet getreurd! Wij hebben ook aan jou gedacht. In onze webshop vieren wij ook een klein Zusss feestje. In onze webshop vind je de nieuwste Zusss collecties en kan je lekker struinen door het leuke sale aanbod. Doe jij op 11 of 12 februari een Zusss aankoop in onze webshop? Dan maak je automatisch kans op een héle toffe Zusss prijs ter waarde van €119,90. Dat wil je toch niet missen?


Studio Villa Madelief

De Singel 20 Dalfsen

Zaterdag 11 februari 2023 10:00-16:00 uur