Tips voor Valentijnsdag? Verrassen kan iedere dag!

Het is bijna zover, Valentijnsdag. Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar als je het mij vraagt druipt er meer commercie dan liefde van deze dag. Daarbij is het ook nog eens bijzonder ingewikkeld. Want; doen ‘we’ er nou wel of niet aan? En hoe verrassend is verrassen op een niet verrassende dag? Villa Madelief geeft jou de leukste tips om lief te zijn voor jouw Valentijn wanneer hij/zij het niet verwacht.

 

Vieren jullie Valentijnsdag?

Niets leuker dan verrast worden door jouw geliefde. Dat hoeft natuurlijk niet altijd groots en meeslepend te zijn. Vooral het feit dat jouw lief de moeite neemt om jou te laten weten hoe bijzonder jij bent maakt het tot een verrassing! Wanneer een man zegt “We doen toch niets aan Valentijnsdag?” zal hij dit ook echt bedoelen. Geen geforceerde poespas dus. Stelt een vrouw dezelfde vraag, dan zou haar partner dit misschien juist als een hint moeten zien…Ingewikkeld dus! Onze tip; verras elkaar eens op een onverwacht moment!

 

Valentijnsdag tips, ook leuk in april of oktober

Eén blik zegt soms meer dan 1000 woorden. Maar toch kunnen een paar lieve woorden soms ook gewoon heel fijn zijn. Koop eens een lief kaartje en schrijf er een mooi gedichtje, een liefdesliedje of gewoon een paar woorden uit je eigen hart op om jouw lief te laten weten hoeveel je van hem/haar houdt.

 

 

 

De liefde van de man gaat door de maag

En laten we eerlijk zijn, die van de vrouw soms ook! Heerlijk toch, wanneer er eens onverwacht uitgebreid voor je wordt gekookt. Natuurlijk kan je lekker samen uit eten gaan, maar soms is de gezelligheid en intimiteit van je eigen huis nog veel fijner. Om het éxtra speciaal te maken en tóch dat ‘restaurantgevoel’ te kweken is het misschien leuk om je diner te serveren op een mooi nieuw servies!

 

Gusta freckle schaal terra

Romantiek van de bovenste plank

Nogmaals, verrassen hoeft écht niet altijd groots en meeslepend te zijn. Het zijn de kleine dingen die het doen! Samen een avondje ontsnappen aan de drukte van alledag bijvoorbeeld. Bak ‘s middags, eventueel samen met de kindjes, een lekkere taart of bereid wat lekkere hapjes voor. Kindjes in bed? Tijd voor papa en mama! Maak een fijne verzameling van jouw mooiste kandelaars en schaf een paar bijzondere kaarsen aan. Kaarslicht wakkert de romantiek ongetwijfeld aan. Een kop verse cappuccino mét eigen gebakken taart of een goed glas wijn met heerlijke hapjes. En last but not least, televisie uit, telefoons aan de kant en genieten van qualitytime voor jullie twee. En wil je het écht verrassend maken? Vier dan lekker Valentijnsdag op bijvoorbeeld 10 februari of 28 november. Heel veel liefs!

 

Villa Madelief Lantaarns