Jurianne Matter: design dichtbij de natuur

Zeg je ‘Jurianne Matter’ dan volgen in dezelfde adem termen als creatief, eigen, vernieuwend en groot natuurliefhebber. Villa Madelief is trots op alle merken die wij mogen vertegenwoordigen, maar Jurianne Matter is voor ons éxtra speciaal. Maak kennis met dit eerlijke merk.

 

Natuurlijk design

“Een product is voor mij pas écht mooi als het met respect voor natuur en mens tot stand gekomen is.” Aldus Jurianne Matter, die haar gelijknamige bedrijf startte in 2008. Volg je Jurianne op Instagram, dan kan je bijna dagelijks meegenieten van haar ochtendwandelingen over de Wester- en Bussumerheide. Ze leeft dichtbij de natuur en deze grote inspiratiebron vind je terug in al haar ontwerpen. Voor Villa Madelief is het supertof om echt ‘Dutch Design’ te mogen verkopen, dichtbij de natuur én dichtbij huis!

 

Jurianne Matter Instagram natuur

 

Eigen signatuur

De ontwerpen van Jurianne Matter raken een snaar. Zorgvuldig samengestelde kleurpaletten, lieve printjes, vernieuwende designs en toepassingen en alles ecovriendelijk geproduceerd. De producten van Jurianne Matter hebben een eigen signatuur die je direct herkent.

 

ecovriendelijk ontwerp gebaseerd op natuur

 

Ecovriendelijke basis

Ecovriendelijk, dat is voor Jurianne geen marketingtrucje, maar een vereiste. “Ik vind ‘mooi’ alleen maar mooi als het ook eerlijk en schoon geproduceerd is.” Voor Jurianne was er nooit een andere optie, vanaf dag één doet zij haar uiterste best om zo schoon en eerlijk mogelijk te produceren. Dit geldt voor het papier (FSC en eco-inkten) maar ook voor het GOTS gecertificeerde biokatoen van haar textielproducten.

 

DIY projecten die altijd slagen

Alle producten van Jurianne Matter zijn super doordacht ontworpen en gerealiseerd. Natuurlijk moet het eindresultaat staan als een huis, maar ook over de verzendbaarheid van de producten is bijzonder goed nagedacht. Alle producten van Jurianne Matter zijn als platte pakketjes te verzenden. Dit maakt ze éxtra leuk om cadeau te doen aan een vriend(in) of familielid die niet om de hoek woont. Om het beoogde eindresultaat te behalen zit er een duidelijke beschrijving bij de producten. Alle papierwaren zijn voorgerild en voorgestanst en alle benodigdheden zitten in de verpakking. Een DIY project dat altijd lukt! Een heerlijk moment voor jezelf met een verbluffend eindresultaat.

Jurianne Matter DIY praktische verzending
Jurianne Matter OAK Tree Villa Madelief

Altijd feestelijk verpakt

Om het feest compleet te maken pakken wij jouw bestelling feestelijk voor je in. Niet zomaar in cadeaupapier, maar papier dat is ontworpen door niemand minder dan Jurianne zelf.

 

Villa Madelief feestelijke verpakking cadeaupapier

 

Benieuwd naar het volledige Jurianne Matter assortiment?
Klik hier om de mooiste producten te bestellen!