Bloemenprint, flower power voor jouw interieur!

Dat verdient een bloemenprint

Bloemen, een prachtig cadeau uit de natuur. Ze geven geur, vrolijkheid en kleur aan ons leven. Niet gek dus dat we bloemen graag terugzien in ons interieur. Niet alleen als (droog)boeket op de vaas, maar ook als bloemenprints in allerlei verschillende varianten. Wij verzamelden onze ‘Floral Favorites’. Van de mooiste bloemenvazen tot de leukste bloemengifts en van de fleurigste accessoires voor in de tuin, tot de mooiste bloemenprints. Zo zet Villa Madelief samen met jou de bloemetjes buiten én binnen!

Muurbloempje

Bloemen zijn dé trend van dit moment, niet alleen in het modebeeld zien we de bloemenprint volop terugkomen, maar ook in het interieur zijn bloemen niet meer weg te denken. Of je nu gaat voor verse bloemen of droogbloemen, een mooie vaas is de perfecte basis! 

Denk ter variatie ook eens aan leuke hangvaasjes voor echte (muur)bloempjes. Maar niet alleen ‘op de vaas’ verdienen bloemen een plek in jouw interieur. Maar ga bijvoorbeeld voor sierkussens met een stijlvol bloemendessin, multifunctionele hydrofiele doeken met een lief bloemenprintje en nog véél meer moois!

Zeg het met bloemen

Bloemen zijn altijd een goed idee! Dus of je nu iemand wil verrassen ter gelegenheid van een verjaardag, geboorte of jubileum…Zeg het met bloemen! Om het jou éxtra makkelijk te maken in deze bijzondere tijd selecteerden wij een paar toffe bloemen die je gewoon met de post kan versturen.