Neutrale basis, sprekende badkamer accessoires!

De badkamer is één van de ruimtes in huis die dagelijks meerdere malen wordt gebruikt. Gek eigenlijk dat deze ruimte vaak veel minder aandacht krijgt als het gaat om inrichting en aankleding dan bijvoorbeeld de woonkamer! Natuurlijk is het in je woonkamer een stuk eenvoudiger om te schuiven met meubels en te spelen met verschillende indelingen. Toch kan je jouw badkamer ook regelmatig van een nieuwe look voorzien door gebruik te maken van nieuwe badkamer accessoires. Wanneer je badkamer een neutrale basis heeft, dan kan je met toffe badkamer accessoires jouw badkamer in een handomdraai een geheel nieuwe sfeer creëren.

Creëer je eigen thuis spa met de mooiste badkamer accessoires

Je eigen wellness aan huis, dat klinkt toch fantastisch! Jouw eigen spa waar menig wellnesscentrum een puntje aan kan zuigen. Oké, we beschikken bij Villa Madelief niet over sauna’s en bubbelbaden, maar wij laten je graag zien dat ook badkamer accessoires kunnen bijdragen aan zo’n ultieme spa beleving. Denk je aan zo’n fijn relax resort, dan ruik je denkbeeldig al de geur van eucalyptus, rozemarijn of mint. Geur zegt dus heel veel, wist je dat je dit met een paar geschikte badkamer accessoires óók kan bereiken? Denk hierbij aan geurstokjes of een roomspray. Ook geurkaarsen zijn super geschikt voor in de badkamer. Ze verspreiden niet alleen een heerlijke geur, maar brengen ook de broodnodige sfeerverlichting wat zeker zal bijdragen aan de nodige ontspanning.

Badkamer accessoires Villa Madelief

Badkamer accessoires met een luxury vibe

Je eigen spa in huis is natuurlijk pure luxe. Wij laten je graag zien hoe eenvoudig het is om zélfs de meest basic badkamer te voorzien van die luxe uitstraling. Dat bereik je simpelweg door een aantal badkamer accessoires toe te voegen die jouw badkamer naar een next level tillen. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een aantal messing badkamer accessoires. Dit materiaal geeft jouw badkamer een subtiele ‘golden touch’. Vergeet ook handdoeken niet! Verwen jezelf met een aantal nieuwe handdoeken van hotel kwaliteit, want wat is er fijner dan jezelf afdrogen met een heerlijk zachte handdoek.

Zorgvuldig samengestelde verzorgingsproducten

Hebben we het over zorgvuldig samengestelde verzorgingsproducten dan staat Meraki bij ons met stip bovenaan. De producten van Meraki ruiken niet alleen heerlijk, maar zijn vooral heel lief voor je huid. Ze bevatten geen parabenen, conserveermiddelen of andere onnodige toevoegingen. Natuurlijk wil het oog ook wat, de verpakkingen van Meraki zijn namelijk badkamer accessoires op zich. Prachtige (pomp)flacons met minimalistisch chique Scandinavisch design.