Houten huisjes om verliefd op te worden

Liefde op het eerste gezicht, ken je dat? Het overkwam mij toen ik kennis maakte met de houten huisjes van Dots Lifestyle. En niet een beetje verliefd, ik wilde dat de houten huisjes meteen bij mij zouden intrekken! En zo gezegd, zo gedaan. De houten huisjes van Dots Lifestyle namen hun intrek bij Villa Madelief

houten huisjeHoud van hout

Villa Madelief houdt van hout én van huisjes; de houten huisjes van Dots Lifestyle zijn dus een perfect match! De houten huisjes zijn stoer, robuust en de houten huisjes worden met zorg met de hand gemaakt. Ieder houten huisje is dus uniek en ook nog eens heel verantwoord. Want de houten huisjes worden namelijk gemaakt van verantwoord hout met FSC keurmerk.

Houten huisjes met houtprintshouten huisjes-mint

De vorm en het materiaal van de houten huisjes zijn helemaal geweldig, maar wat de houten huisjes tot een absolute must have maakt zijn de prints. De houten huisjes zijn namelijk voorzien van prachtige prints. En of je nu kiest voor zwart-wit of kleur, de houten huisjes zijn hoe dan ook een lust voor het oog.

Bouw je eigen dorp van houten huisjes

Eén houten huisje is leuk, twee houten huisjes is leuker, maar je eigen mini dorp…da’s pas echt leuk! En omdat er geen dorp bestaat met identieke huizen, mix en match jij er vrolijk op los! Kleine houten huisjes, grote houten huisjes en zelfs XL huizen. Houten huisjes met tekst, houten huisjes met een ruit-, kruis-, of streepmotief. Of een houten huisje met een industriële betonprint. Bij de houten huisjes geldt ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’!