De DIY Wordbanner, een échte aanwinst!

Oneliners, je ziet ze op shirts, postcards, tassen en vanaf nu ook op je muur! De DIY Wordbanner (of eigenlijk gewoon doe-het-zelf woordslinger) heeft haar intrek genomen bij Villa Madelief. Wij vertellen je graag àlles over de hippe DIY Wordbanner, de woordslinger die jouw huis laat spreken.

DIY Wordbanner goldDIY Wordbanner

DIY staat voor ‘do it yourself’. De DIY Wordbanner is een doe-het-zelf-project wat zelfs voor mensen met twee linker handen een fluitje van een cent is. Wat heb je nodig voor jouw woordslinger? Een pakkende oneliner en natuurlijk de DIY Wordbanner! Deze doe-het-zelf woordslinger bevat 127 letters, tekens en symbolen en genoeg splitpennen in bijpassende kleur. Genoeg dus om jouw eigen woordslinger samen te stellen!

Scandinavisch designDIY wordbanner black

Scandinavië, het walhalla op het gebied van interieur en design. Niet verwonderlijk dus dat de roots van de DIY Wordbanner bij OMM Design Sweden liggen. De DIY Wordbanner heeft de reis van Stockholm naar Nederland afgelegd, de woordslinger wacht op een plekje in jouw interieur!

DIY Wordbanner multicolorKies je kleur

De DIY letterslinger is in diverse varianten leverbaar. De DIY Wordbanner black is de zwarte altijd goed variant van de woordslinger. De DIY Wordbanner black past natuurlijk perfect in een Scandinavisch interieur! Ga je voor glamour? Dan kies je voor de DIY Wordbanner gold. Deze gouden woordslinger is ook fantastisch voor de decembermaand of voor de styling van een huwelijk. Wil je er écht een feestje van maken? Dan kies je voor de DIY letterslinger multicolor. Deze variant van de woordslinger bevat verschillende kleuren, ook geweldig voor op de kinderkamer!

Laat je creativiteit de vrije loop met de DIY Wordbanner!