Resultaat 1–30 van de 43 resultaten wordt getoond

Filter

Resultaat 1–30 van de 43 resultaten wordt getoond

Rustik Lys heeft kaarsen met hoge kwaliteit die op een eerlijke en humane manier geproduceerd worden.

Rustik Lys is in 1995 begonnen als één van de eerste in Nederland met de verkoop van rustieke kaarsen. Zij zijn begonnen met een kleine kaarsen/cadeauwinkel en zijn uitgegroeid tot een groothandel. Al die tijd (en nog steeds) hebben kaarsen het vlammend hart van het bedrijf gevormd.

En dat is zeker terug te zien in de prachtige kleuren, vormen en de manier waarop de kaarsen van Rustik Lys worden gemaakt. De kaarsen worden namelijk nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd. Dat zie je niet vaak meer, daarom zijn wij maar wat trost dat wij dit merk aan ons assortiment mochten toevoegen!

Zij gebruiken uitsluitend de beste grondstoffen die allemaal van Europese bodem komen. Daarnaast hebben zij fabricagemethodes voor mens en milieu die voldoen aan de aller hoogste kwaliteitsnormen. Zo kun je zorgeloos genieten van de kaarsen!

Rustik Lys kan je garanderen dat haar kaarsen:

  • Langer branden
  • Schoon branden (niet walmen en spetteren)
  • Niet snel verkleuren
  • Voldoen aan alle wettelijke keurmerken
  • Alle rustieke & stearine kaarsen door en door gekleurd zijn

Ik hoor je denken kan dat allemaal!? Jazeker kan dat, het merk doet namelijk al jarenlang zaken met dezelfde kaarsenfabrieken. Door deze lange samenwerking bestaat er geen twijfel over dat de kaarsen van hoge kwaliteit zijn en deze op een eerlijke en humane manier worden gemaakt.

Wij snappen dat je helemaal verkocht bent door het verhaal van dit toffe merk. Daarom heeft Villa Madelief de mooiste items uit de collectie van Rustik Lys alvast voor jou geselecteerd.

En wist je al dat wij jouw pakketje voorzien van een feestelijke verpakking? Gewoon om jou blij te maken, omdat wij vinden dat jij het verdient!

Je vindt de hele collectie van Rustik Lys in onze webshop!