Toont alle 18 resultaten

Filter

Toont alle 18 resultaten

De producten van OYOY zijn dankzij hun prachtige Deense design echte eyecatchers!

De producten van OYOY hebben een knipoog naar het verleden en herinneren je wellicht aan je eigen kindertijd. Maar ze zijn er vooral om nieuwe herinneringen te maken met jouw eigen gezin. De ontwerpen hebben het minimalistische Deense design als basis, gecombineerd met een speelse knipoog. De producten van het merk zijn dankzij hun prachtige Deense design echte eyecatchers maar vooral ook praktisch toepasbaar in het dagelijkse gezinsleven.

Alle items uit de collecties van OYOY zij gemaakt van eerlijke en goed samengestelde materialen die eenvoudige en onverwachte details benadrukken. Een combinatie van prachtige kleuren en aangename vormen, functionaliteit en productkwaliteit is volgens OYOY de perfecte combinatie voor een goed product. “less is more” is dan ook het motto waaronder de producten worden gemaakt.

Wanneer je Scandinavië combineert met Japan krijg je deze te gekke items! Klassieke Deense eenvoud samengevoegd met de drukke maar veelal liefelijke Japanse ‘Lolita’ stijl. De rondvormige en pastelkleurige elementen of houten materialen maken dat je de producten in iedere huisstijl zijn toe te passen! Je hebt namelijk met de producten van OYOY een tijdloos design te pakken.

in 2014 heeft OYOY haar collectie uitgebreid met een MINI collectie. De leukste, liefste en meest mooie items voor kids. Al deze mooie items voor je mini-me en jezelf vind je in onze webshop! We hopen dat de mooie producten van het Deense merk je inspireren!

Bekijk de hele collectie van OYOY Living Design in onze webshop!