Toont alle 11 resultaten

Filter

Toont alle 11 resultaten

Mushie heeft prachtige pasteltinten, toffe designs én is ook nog ecologisch verantwoord!

Mushie is een Amerikaans merk opgericht door Mushie Feigenson en haar man Levi Feigenson. De grootste inspiratiebron was de zwangerschap van hun tweede kind. Ze vonden het beide een uitdaging om veilige, praktische maar ook stijlvolle producten te vinden. Vandaar de drive om zelf een merk op te richten, Mushie!

Met de ecologische verantwoording in hun achterhoofd heeft Mushie super toffe betaalbare én stijlvolle items weten te ontwerpen. Baby’s verdienen namelijk het allerbeste. De items zijn allemaal gemaakt van duurzame en ecologische materialen. Dit in combinatie met prachtige pasteltinten en te gekke designs zorgt voor een glimlach op het gezicht van de ouders én baby!

Villa Madelief heeft de mooiste items uit de collectie van Mushie alvast voor jou geselecteerd. De collectie is volledig afgestemd op de nieuwste trends. Zo passen de items altijd binnen jouw interieur, wel zo fijn toch!? Bij ieder item krijg je gegarandeerd dat aaahhhh gevoel! Dit was namelijk ook onze eerste reactie toen wij de dozen met super leuke items open maakten.

Weet je wat wij nou zo leuk vinden aan de stapeltorens of stacking cups van Mushie!? Dat je het zowel als badspeelgoed als voor stapeltorens kan gebruiken. Je kunt ze namelijk gebruiken in bad, op het strand of in de zandbak. Deze torens hebben 8 stapelbekertjes in ieder een andere kleur maar uiteraard wel afgestemd op elkaar. Ook zijn de stapeltorens BPA, PVC en phthalates vrij. Wat wil je nou nog meer!?

De mooiste en meest verantwoorde producten voor baby & kids shop je in onze webshop!