Toont alle 12 resultaten

Filter

Toont alle 12 resultaten

House of Products: toffe, duurzame inpakmaterialen en cadeaus!

House of Products is al ruim 5 jaar een actieve speler in de verpakkingsbranche met ruim 20 jaar ervaring in de wereld van ‘het papier’. Het merk is een unieke speler met hoge duurzaamheidseisen met betrekking tot design en productie. De creativiteit van het merk heeft gezorgd voor een prachtige en unieke collectie van toffe inpakmaterialen tot unieke cadeaus! Bij Villa Madelief worden wij geïnspireerd door de duurzame oplossingen en initiatieven die kenmerkend zijn voor het oer-Hollandse merk.

Zo wordt een deel van de collectie gemaakt met behulp van suikerbietenpulp; een reststroom van de productie van suikerbieten. Hiermee verkleint House of Products haar ecologische voetafdruk, omdat suikerbietenpapier de milieu-impact op meerdere vlakken vermindert. En dit allemaal zonder in te leveren op kwaliteit en gebruiksgemak! Niet alleen dat, maar het bedrijf biedt steeds meer producten aan die FSC® gecertificeerd zijn. Ook worden afgekeurde oude rollen inpakpapier gebruikt voor opvulmaterialen en wordt elke verzenddoos gerecycled! Dat is nou een initiatief waar wij natuurlijk achter willen staan!

Laat je verrassen door het kwalitatieve, betaalbare, maar zeker ook duurzame assortiment inpakpapier, decoraties en cadeaus van House of Products!

Bekijk de complete collectie van House of Products vanuit je luie stoel op Villamadelief.nl! Bestel je jouw winkelmandje vòòr 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag nog! Wij pakken hem leuk voor je in, helemaal gratis natuurlijk.

Wil je het assortiment liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We beantwoorden graag jouw vragen en helpen je met liefde verder bij het maken van jouw keuze!

Shop de uitgebreide collectie van House of Products in onze webshop!