Toont alle 27 resultaten

Filter

Toont alle 27 resultaten

Gedreven door een fascinatie voor Scandinavische stijl en leven werd Bloomingville opgericht!

In 2000 werd Bloomingville opgericht door Betina Stampe. Betina gelooft dat voortdurende veranderingen in je interieur zorgen voor geluk in huis. De missie van het merk is dan ook het leveren van gelukkige veranderingen aan alledaagse ontwerpers zoals jij!

Bloomingville heeft een uiteenlopend assortiment die voor persoonlijkheid en warmte in huis zorgen. Van super toffe aardewerk vazen tot prachtig natuurlijke dienbladen. En van de mooiste kapstokken in van allerlei soorten en maten tot pronkstukken van lampen die zorgen voor een stukje gezelligheid! Dit toffe merk wordt gekenmerkt door haar natuurlijke materiaal gebruik. De items zijn super trendy, ieder ontwerp heeft een eigen stijl met verassende details. Je maakt met Bloomingville van je huis een thuis.

En door het grote succes werd in 2015 ook haar kleine zusje Bloomingville MINI opgericht, een eigen merk voor jouw kleine interieurfashionista.

Wil je de Bloomingville vazen liever even in het echt bekijken of de grootte van het dienblad beoordelen? Dan ben jij natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Dalfsen! Onze schappen staan vol met prachtige items van dit té gekke merk. Het staat ook nog eens super gezellig geëtaleerd voor jou klaar. Dat zorgt meteen voor de nodige inspiratie die je lekker thuis kan toepassen.

Wil jij je woning restylen? Ben je opzoek naar toffe items om je interieur een frisse look te geven? Bekijk dan onze de meest mooie items van Bloomingville in onze webshop!

En wist je al dat wij jouw pakketje voorzien van een feestelijke verpakking? Gewoon om jou blij te maken, omdat wij vinden dat jij het verdient!

Bekijk de hele collectie van Bloomingville in onze webshop!