Party must have: Slingerklemmen

Geef jij binnenkort een feestje? Of vier je de verjaardag van zoon, dochter of manlief? Dan is er bijna geen ontkomen aan…partystress! Boodschappenlijstje maken, taarten bakken, cadeautjes inpakken, traktaties maken, boodschappenlijstje opzoeken (want help waar lag die ook alweer?!) en uiteraard slingers ophangen. Vooral dat laatste kan behoorlijk wat last-minute stress opleveren…

slingerklemmen

 Gordijnroede

Geen feestje zonder slingers! Sterker nog, in steeds meer interieurs zien wij de slinger als een alledaagse accessoire. Maar o, waar hang je die slingers toch aan? Want van de lamp naar de verwarmingsbuis kom je nét een stukje slinger tekort. En van het ventilatierooster naar de gordijnroede hangt je slinger écht te laag, oom lange jan zal er zéker tegenaan lopen!

slinger klem

De slingerklem!

Villa Madelief maakt in één klap een einde aan jouw slinger frustraties. Een slingerklem is dé oplossing! Nooit meer zoeken naar een geschikte plek voor jouw slingers, vanaf nu bepaal jij waar jouw slinger komt te hangen. Geen gepruts met punaises of haakjes die jouw net gestucte plafond verruïneren. Een slingerklem is dé must have voor ieder feestje.

Hoe werkt het?

Je knijpt de slingerklem in en plaatst hem in een hoek van 90 graden. In de meeste gevallen kies je voor de hoek tussen muur en plafond. Laat de slingerklem los et voila, klusje geklaard! Eén slingerklem kan maar liefst twee kilo dragen. Je huis versieren wordt dus weer een feestje!

En o ja, bij Villa Madelief vind je ook geweldige boodschappenlijstjes, weer een zorg minder 🙂