ONLINE SAMPLE SALE, dit wil je niet missen!

Op zondag 25 april 2021 start de Villa Madelief ONLINE SAMPLE SALE, de grootste sale die ooit heeft plaatsgevonden bij Villa Madelief. In deze sale vind je natuurlijk samples, maar ook laatste items zodat wij weer ruimte kunnen maken in ons magazijn. Daarnaast bieden wij ‘tweede kansjes’ aan; producten met een kleine beschadiging die tegen een heel fijn prijsje van jou kunnen zijn. Blokkeer de ONLINE SAMPLE SALE dus snel in je agenda, want wie het eerst komt…

Kom gezellig online struinen en shop de leukste items voor huis én tuin voor een heel fijn prijsje!

Maureen, eigenaresse Villa Madelief

ONLINE SAMPLE SALE

Hoe tof is dat? De leukste items voor jouw huis of tuin shoppen voor een super aantrekkelijke prijs. Vorig jaar lagen de plannen al klaar voor een ‘live’ sample sale in onze winkel in Dalfsen, toen gooide corona roet in het eten. We besloten de samples en tweede kansjes op te sparen om rond Koningsdag 2021 een live-event te organiseren. Er is immers niets leuker dan lekker struinen en de mooiste ‘schatten’ er tussenuit te vissen en voor een prikkie op de kop te tikken. Een jaar verder blijkt zo’n live-event er nog niet in te zitten, super jammer! Toch willen wij jou al dat leuks niet langer onthouden. Vanaf zondag 25 april 2021 kan jij vanuit je luie stoel online gaan struinen en de leukste aanbiedingen shoppen tijdens de Villa Madelief ONLINE SAMPLE SALE!

De spelregels

Villa Madelief heeft een aantal spelregels opgesteld om de ONLINE SAMPLE SALE tot een succes te kunnen maken:

  • Wij verwachten grote drukte tijdens de online sample sale, houd dus rekening met een langere levertijd. Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden zal bij ONLINE SAMPLE SALE orders dus niet altijd haalbaar zijn.
  • Alle producten uit de categorie ONLINE SAMPLE SALE kunnen niet worden geretourneerd.
  • Tweede kansjes zijn producten met een kleine beschadiging, maar verdienen (tegen een aantrekkelijke prijs natuurlijk) zéker nog een kans. Bij deze producten tonen wij als voorbeeld een (aantal) foto(‘s) van zo’n beschadiging zodat jij hier een eerlijke indruk van krijgt, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het uiteindelijke product wat jij thuis ontvangt kan de beschadiging op een andere plek of een beschadiging van andere orde bevatten. Koop je zo’n tweede kansje, dan accepteer je dus het kleine mankementje.
  • Bij aanschaf van een ONLINE SAMPLE SALE product wordt er door Villa Madelief een product uit de beschikbare voorraad geselecteerd. Villa Madelief kan geen individuele verzoeken m.b.t. deze selectie in behandeling nemen.
  • Alle aanbiedingen uit de ONLINE SAMPLE SALE gelden niet met terugwerkende kracht.

Bekijk hier het complete ONLINE SAMPLE SALE aanbod!