Back to school = extra quality time!

In alle regio’s zijn de scholen weer begonnen. Hoe heerlijk de vakantieperiode ook was, een beetje rust, reinheid, regelmaat is toch ook weer heel fijn binnen een gezin. Nu grote broer(s) en zus(sen) weer back to school gaan, is er weer wat extra tijd en ruimte voor één op één momentjes met jouw baby, dreumes of peuter. Wij selecteerden de mooiste items voor deze lieverds.

Let’s play

Heerlijk onbezorgd spelen. Zou jij soms ook wel even willen ruilen met jouw mini-me? Torens bouwen, ‘eten koken’ of lekker spelen in de box zonder overvolle agenda’s, grote mensen zorgen en to do lists waar geen einde aan lijkt te komen? Terwijl grote broer en zus weer ‘back to school’ zijn is het soms heerlijk rustgevend om even de boel de boel te laten en tijd te nemen om te spelen met jouw baby, dreumes of peuter. Wij hebben superleuke activity-ringen, stapeltorens en speelgoed voor in de zandbak voor uren speelplezier.

Aankleedfeestje

Aankleden, soms wel vier keer per dag. Want; spuitluier, drinken geknoeid, zand in je sokken, middagslaapjes of “Ik wil dit echt niet aan!”. Dan kan je er maar beter een feestje van maken. Bij Villa Madelief shop je rompers in héél veel fijne kleurtjes en printjes, lieve boxpakjes, mooie jurkjes en nog véél meer! Zoals sokken in kleine én grote maatjes. Hoe leuk is het dat het kleinste gezinslid kan twinnen met grote broer/zus die weer back to school is?!

Als je haar maar goed zit

Meisjes-mama’s opgelet! Bij Villa Madelief vind je zóveel leuke haaraccessoires voor kleine én grotere meisjes. Lieve haarbandjes, knipjes in de mooiste kleuren en scrunchies in fijne prints. Maar ook jongens-mama’s kunnen hun hart ophalen met toffe bucket hats, beanies in heerlijk warme stoffen en zachte babymutsjes voor de allerkleinsten.

Eet smakelijk

Nu de basisscholen weer zijn begonnen heb jij ongetwijfeld wat back to school preps getroffen. Bekers gecheckt op lekkage, broodtrommeltjes vervangen of misschien wel een nieuwe rugtas aangeschaft. Terwijl de oudsten op school zitten, kan jij wat extra tijd en aandacht schenken aan de eet momentjes met jouw kleintje. Bij Villa Madelief shop je het mooiste serviesgoed voor kids waarbij er volop is nagedacht over gebruiksgemak én stijlvol design. Zo vind je bij ons de mooiste bordjes, drinkbekers, bakjes en bestek van merken als Liewood, OYOY en Jollein

oyoy snackbox

Ga je mee op stap?

Rust, reinheid, regelmaat. Daar vaart het hele gezin wel bij. Toch is het soms ook fijn om dit even helemaal los te laten en er een dag lekker op uit te gaan met jouw kleintje. Breng (misschien wel met de trein!) een bezoekje aan opa en oma, ga lekker samen zwemmen, bezoek de kinderboerderij en plak er een gezellige picknick aan vast. Genieten voor jou én jouw kindje! Wij hebben de fijnste essentials voor zo’n dagje op stap. Handige rugtasjes bijvoorbeeld, koelelementen en praktische (én herbruikbare) snackbags.

lassig snackbag school snackbox

Slaap lekker!

Zo’n heerlijke dag vraagt om een goede nachtrust! Gebroken nachten kunnen we bij Villa Madelief niet voorkomen, maar we hebben wel alle ingrediënten in huis zodat jouw kleintje in een heerlijk gespreid bedje kan stappen. Van hoeslakens tot dekentjes en van slaapzakken tot heerlijk zachte pyjama’s. Ligt de kleinste spruit op één oor? Dan heb jij daarna volop aandacht voor de grotere gezinsleden en hun back to school avonturen.