Steel de show met dit toffe campingservies!

Na een jaar hard werken ben jij er ongetwijfeld aan toe; vakantie! Een paar weken welverdiende rust en genieten van zon, leuke uitstapjes en een andere omgeving in binnen- of buitenland. Speciaal voor de liefhebbers van een kampeervakantie verzamelden wij het allerleukste campingservies en nog veel meer moois voor een stijlvol verblijf op de camping.

De heerlijkste vakantiemaaltijden serveer je op stijlvol campingservies

Kamperen is vakantie! Even loskomen van alle dagelijkse beslommeringen en genieten van het buitenleven. Of jij nu kiest voor back to basic in een tentje, rondtrekt in een camper of gaat voor een luxe glaming vakantie, er zijn een paar essentials die niet mogen ontbreken voor een heerlijke tijd op de camping. Voor het ‘dak boven je hoofd’ en een fijne slaapplek verwijzen wij je graag naar een outdoor specialist. Maar als het op fijne accessoires en stijlvolle aankleding aankomt, dan zit je bij Villa Madelief helemaal goed. Wij laten je graag kennismaken met het mooiste campingservies!

Als die afwas nou eens af was

Tja, het hoort erbij….de afwas. Misschien niet jouw favoriete bezigheid op vakantie, maar hé je kan er natuurlijk ook een feestje van maken! Ons campingservies draagt daar al een steentje aan bij, want die vrolijke kleurtjes laten jou vanzelf lachen. Doe jezelf een plezier en neem een paar fijne theedoeken, een mooie afwasteil, een stijlvolle afwasborstel en een toffe flacon afwasmiddel mee. Wedden dat jij de show steelt op de camping?!

Relax and enjoy

Houd jij er ook zo van om jouw vakantieplek van een beetje extra gezelligheid te voorzien? Een vrolijke slinger, een mooi tafelkleed onder het campingservies, een (zelfgeplukt!) veldboeket op tafel en natuurlijk de nodige sfeerverlichting. Vergeet niet om een paar leuke tuinfakkels of buitenkaarsen mee te nemen. Dat geeft zóveel gezelligheid! Zowel overdag als in de late uurtjes. Je shopt ze bij Villa Madelief in allerlei soorten en maten. Heb je wat ruimte over in de auto of caravan, ga dan voor een buitenkaars in blik. Deze heeft genoeg branduren om de hele vakantie plezier van te hebben. Heb je wat minder ruimte tot je beschikking? Dan zijn de buitenkaarsjes in blik van Zusss perfect!

In stijl naar het toiletgebouw

Of jij je dag nou begint of afsluit met een verfrissende douche, of misschien wel allebei Wij hebben de leukste items waarmee jij helemaal de blits maakt in het toiletgebouw! Toffe toilettassen, verfrissende douchegel, stoere tandenborstels, zachte handdoeken en nog véél meer. Ideaal voor de kleintjes voor deze momenten; de waterschoentjes van Liewood! Je trekt ze makkelijk aan en uit, ze zijn volledig waterproof en hebben de mooiste kleurtjes. Neem al jouw toiletartikelen mee in zo’n fijne opbergtas van Liewood. Fijne kampeervakantie!