Toont alle 29 resultaten

Filter

Toont alle 29 resultaten

Lässig: niet alleen casual, maar ook functioneel! Leuk voor de kleine, maar stiekem ook voor de ouders

Lässig is een Duits familiebedrijf dat toffe, duurzame producten maakt die niet alleen casual, mooi en functioneel zijn, maar die ook leuk zijn en het leven gemakkelijker maken. Lässig betekent ‘casual’ in het Duits en past dus perfect bij de filosofie van het merk!

Van tassen tot textiel, Lassïg ontwerpt mooie en functionele items voor mensen die hun levenslust en hun individualiteit willen benadrukken door te kiezen voor casual producten van hoge kwaliteit.

Voor het Duitse merk is duurzaamheid altijd al een vast bestanddeel van hun bedrijfsfilosofie geweest. Het bedrijf stelt eerlijke productie, grondstofbesparende materialen en innovatieve productieprocessen voorop. Producten worden uitsluitend vervaardigd uit onschadelijke, op verontreinigende stoffen geteste, innovatieve en hoogwaardige materialen.

Bekijk de complete collectie van Lässig vanuit je luie stoel op Villamadelief.nl! Bestel je jouw winkelmandje vòòr 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag nog! Wij pakken hem leuk voor je in, helemaal gratis natuurlijk.

Wil je het assortiment van Lässig liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We beantwoorden graag jouw vragen en helpen je met liefde verder bij het maken van jouw keuze!

Shop de uitgebreide collectie van Lässig in onze webshop!