Resultaat 1–30 van de 50 resultaten wordt getoond

Filter

Resultaat 1–30 van de 50 resultaten wordt getoond

Kaarsen koop je van Branded By, de kaarsenspecialist!

Het prachtige merk Branded By heeft een super groot assortiment aan stompkaarsen, tuinkaarsen en dinerkaarsen. Nu hoor ik je denken alweer een kaarsen verkoper!? Wij laten je graag zien waarom je nou juist voor deze verkoper moet kiezen! Dit merk onderscheidt zich door de diversiteit aan kleuren, branduren en brandkwaliteit. Daarnaast zijn de de kaarsen handgemaakt en de grondstoffen komen van Europese origine. Super mooi toch!?

En al die luxe die in het product zit zie je ook terug in het uiterlijk, de kaarsen hebben een luxueus design. Naast de kaarsen biedt Branded By ook bijpassende accessoires als kandelaren en dienbladen aan.

Wil je het grote assortiment aan kaarsen liever in het echt zien, de kleur van de kaarsen even bekijken? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We hebben schappen vol boordevol mooie kaarsen in alle kleuren van de regenboog. Het productassortiment van Branded By staat ook nog eens gezellig geëtaleerd voor jou klaar. Dat staat niet allen leuk, maar voorziet jou meteen van de nodige inspiratie die je lekker thuis kan toepassen.

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor die lieve vriendin, een bedankje voor de juf of meester of een aardigheidje voor je moeder die altijd voor je klaarstaat? Een kaarsje is altijd een goed idee! En krijg je last van keuzestress door ál die kleuren? Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Voor zowel jouw online als offline aankopen geldt dat wij ze met liefde feestelijk voor je inpakken.

Bekijk de hele collectie van Branded By in onze webshop!