Winkeltje spelen

Drie jaar werd ik. Gehesen in mijn mooiste jurkje kwam ik de woonkamer in waar een groot cadeau op mij stond te wachten. Zou het dan écht? Het stond bovenaan mijn verlanglijstje…Heel preciesjes, zoals ik was, begon ik met het openen van mijn cadeau. Plakbandje voor plakbandje, tot grote ergernis van grote broer en zus, werd langzaam mijn cadeau zichtbaar…

winkeltje2

Wens in vervulling

Een winkeltje! Een écht winkeltje, met laatjes en plankjes, een mandje en talloze miniatuur boodschapjes om mijn winkeltje mee in te richten. De laatjes werden gevuld met droge rijst, erwten en macaroni. Zorgvuldig schepte ik ze met een ieniemienie lepeltje in dito zakjes. Urenlang, onvermoeibaar speelde ik met míjn winkeltje.

Is het een cadeautje?

Een paar jaar later, toen ik mijn mini supermarktje een beetje ontgroeid was, bleef ik mijn klanten tot dienst. Met mijn ongelimiteerde fantasie en creativiteit knutselde ik van dozen een ijssalon, apotheek of postkantoor, compleet met ‘doorschuifluik’. Uiteraard werd iedere aankoop zorgvuldig ingepakt, compleet met strikjes die ik van moeders koelkast trok. Ik wist het zeker…als ik later groot ben word ik winkeljuffrouw.

poms

Villa Madelief maakt jouw huis nog mooier!

En nu, 27 jaar later, sta ik aan het begin van een nieuw avontuur. Villa Madelief, mijn eigen webshop! Bij Villa Madelief vind je de leukste woonaccessoires voor een heel lief prijsje. Met de fantasie en creativiteit van toen, maar vooral met heel veel passie, heb ik een geweldige collectie mogen samenstellen. Denkend aan de houtprints en huisjes van Dots Lifestyle die met zorg met de hand gemaakt zijn, de prachtige prints en postcards van WOW for you die met de hand gezeefdrukt zijn en de originele woonaccessoires van It’s about RoMi, verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht. En dan heb ik nog niet eens de fantastische POM’s van ENGEL. genoemd. Daar hang ik er een paar van op, want het is feest; Villa Madelief is geopend en jij bent van harte welkom in mijn winkeltje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *