Op nationale complimentendag een cadeautje voor jou

Oké, wij geven toe, ‘Nationale Complimentendag’ het klinkt misschien wat overdreven en alles behalve spontaan en tóch juicht Villa Madelief het van harte toe. Want aandacht en waardering maakt alles mooier. En daarom trakteert Villa Madelief jou op een cadeautje, speciaal voor jou. Want jij maakt mij blij!

 

1 maart Nationale Complimentendag

Soms lijkt het wel of we in Nederland iedere aanleiding aangrijpen om er een nationaal hoogtepunt van te maken. Toch worden wij van Nationale Complimentendag bést wel enthousiast. Niet zozeer om nou op deze specifieke dag mensen om jou heen te overladen met semi-spontane complimenten, maar meer als een stukje bewustwording. Bedenk maar eens wanneer jij voor het laatst een compliment kreeg. Een stukje waardering voor jou als persoon. Dat deed je ongetwijfeld goed! En terecht! We vinden het met elkaar maar al te makkelijk om onze kritiek te uiten. Met complimenten zijn we een stuk zuiniger, gek eigenlijk!

 

Nationale complimentendag

 

Jij maakt mij blij!

Of je nu zelf een compliment krijgt of er juist één uitdeelt, het maakt je blij! Villa Madelief wil je graag een handje helpen om die positieve vibe kracht bij te zetten. Daarom gingen wij aan de slag om een te gekke free printable voor jou te ontwerpen. Je leest het goed, helemaal free, gratis dus! Een cadeautje voor jezelf en print meteen een exemplaar uit voor je lieve zus, je buurvrouw die wel een steuntje in haar rug kan gebruiken, je collega die jou altijd voorziet van kopjes thee, je moeder die jou steunt door dik en dun, je lief die jou tot ongekende hoogte tilt of je tienerzoon of -dochter die jou – ondanks die eindeloze rommelkamer – intens gelukkig maakt.

 

When you’re smiling

Als jij lacht, maak jij de wereld een beetje mooier. Niet voor niets dus dat de quote “When you’re smiling, the world smiles with you” is terug te vinden op het Villa Madelief bedankkaartje dat wij toevoegen aan iedere order. Dus deel die lach en laat ons zien waar jij je free printable een plekje gaf. Deel ‘m op social media met #villamadelief