Met le sac en papier wordt opbergen een feestje!

Ongetwijfeld ben je le sac en papier wel eens tegengekomen in één van de woonbladen.

Of wellicht heb je ‘m zien staan als the paper bag?! Het kan allebei. Le sac en papier/the paperbag is precies wat de omschrijving doet vermoeden…een papieren zak. Graag vertel ik je waarom je daar nou enthousiast over moet worden!

Een zak van papier, maar wel een hele mooie!

Le sac en papier is een recyclebare, papieren zak, gemaakt van 180 grams dubbel gelaagd gerecycled papier. Met zijn witte buitenkant en een binnenkant van stevig bruin kraftpapier kan deze hippe opberger wel tegen een stootje.

What you see is what you getle sac en papier/the paper bag

Aan de buitenkant is de papieren zak bedrukt met mooie zwarte letters. Frans aan de ene kant en Engels aan de andere kant. You get what you see, de bedrukking beschrijft namelijk exact wat je koopt. Lees mee met de Engelse versie aan de ene zijde van de opberger:

‘This bag is made from organic paper. It is 100% natural. 180gr/m2 double-layerd paper:

white kraft layered with brown kraft. Capacity: 33 litres. 100% Ecographik. Do not throw it away. It is reusable.’

De ultieme opberger

De beschrijving van the paper bag verklapt het al, met een inhoud van 33 liter en een afmeting van 32 x 60 centimeter, heb je een opberger van formaat in huis. Eigenlijk is le sac en papier al mooi zonder dat je er iets in doet, maar hij wordt nóg leuker als je bijvoorbeeld jouw mooiste cadeaupapier erin zet. Sla de bovenste rand iets om en je ontdekt dat the paper bag een binnenkant heeft van kraftpapier, dat mag gezien worden!

Oneindig veel mogelijkheden

Wat stop je dan zoal in le sac en papier? Het is de ideale opberger voor je papierwerk, vuile was, bloemen, schetsen, boeken, tijdschriften of zet er een paar mooie takken in voor een natuurlijk effect. Maar ook speelgoed of knuffels ruim je netjes op in the paper bag en je hebt meteen een superhippe accessoire op de kinderkamer.

Nog niet genoeg inspiratie opgedaan? Nog meer ideeën voor le sac en papier vind je op ons Pinterest bord.

le sac en papier/the paper bagHebben? Villa Madelief!

Weet je wat zo leuk is aan le sac en papier? Je hebt je een superhandige opberger in huis, maar het is ook meteen een fantastische woonaccessoire waar je tijdenlang plezier van zult hebben. Hij staat natuurlijk fantastisch in je woonkamer, maar ook in de slaapkamer, werkkamer of kinderkamer zal hij geweldig dienst doen. Koop je the paper bag bij Villa Madelief, dan wordt hij altijd gratis leuk voor je ingepakt. Le sac en papier wordt verzonden met brievenbuspost, zo houden we de verzendkosten lekker laag!

Bestel je le sac en papier op werkdagen vóór 12 uur, dan heb je ‘m de volgende dag al in huis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *