Resultaat 1–30 van de 38 resultaten wordt getoond

Filter

Resultaat 1–30 van de 38 resultaten wordt getoond

Storefactory Scandinavia is trots op het Scandinavische erfgoed en de binnenlandse industrie en wil dat ook graag beschermen.

Madeleine en Mats zijn de gezichten achter Storefactory Scandinavia. Beide hebben jarenlange ervaring in de interieur- en detailhandel. Zij kwamen tot de conclusie dat er ‘iets’ ontbrak in de Zweedse interieurs. Ze voelden daarom de noodzaak om een product te creëren dat in ieder interieur zou passen. Het product moet de schoonheid van de natuur weerspiegelen en een speciaal gevoel met zich meebrengen. Zo werd Storefactory in 2015 geboren.

Storefactory Scandinavia is trots op het Scandinavische erfgoed en de binnenlandse industrie. Dit laten zijn zien door de manier waarop de producten worden gemaak. Veel producten worden in-house ontworpen of er wordt nauw samengewerkt met externe designers. Om de Zweedse industrie te ondersteunen worden een aantal producten ook in Zweden geproduceerd. Je haalt dus écht een staaltje Zweeds design in huis met dit toffe merk!

“Onze producten moeten zowel op de stadsvloer als op het platteland geliefd zijn.” – Madeleine en Mats van Storefactory Scandinavia

Villa Madelief vindt het te gek dat Storefactory daarin heeft weten te slagen. De veelzijdigheid en toegankelijkheid van de productontwerpen sluit perfect aan op het assortiment van Villa Madelief.

De producten zijn tijdloos en supertof te combineren met andere merken, kleuren en stijlen. Last but not least, het productaanbod van Storefactory is ook nog eens heel betaalbaar. Kortom, een ideale mix van Scandinavisch design, eerlijke productie, liefde voor de natuur en ook nog eens bijzonder vriendelijk geprijsd.

Shop de hele collectie van Storefactory Scandinavia in onze webshop!