Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Sticky Lemon: voor kinderen met een uitgesproken smaak en stijl!

Hippe schoolkinderen zijn een groot van van de originele schooltassen en -accessoires van Sticky Lemon. Stijlvolle ouders vallen voor de trendy looks en fijne details. Meisje of jongen, fan van fel of juist van zacht: alle stijlen komen terug in de verschillende collecties voor jong en oud.

Wij vielen als een blok voor de super vrolijke items van Sticky Lemon. Bij dit oer Hollandse label weten ze als geen ander de vertaalslag te maken tussen de trends op het gebied van mode en interieur en dit om te zetten naar te gekke lifestyle items voor mama’s én kinderen, die naadloos aansluiten op deze (kleur)trends. Wellicht vind je dat wij wat doorslaan, maar wij houden er dus heel erg van wanneer een totaalplaatje klopt. Hoe fijn is het bijvoorbeeld dat een rugtas, wanneer die ongebruikt aan de kapstok hangt, geen doorn in je oog is, maar juist een toevoeging aan je interieur?

Bekijk de complete collectie vanuit je luie stoel op Villamadelief.nl! Bestel je jouw winkelmandje vòòr 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag nog! Wij pakken hem leuk voor je in, helemaal gratis natuurlijk.

Wil je het assortiment van Sticky Lemon liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We beantwoorden graag jouw vragen en helpen je met liefde verder bij het maken van jouw keuze!

Shop de uitgebreide collectie van Sticky Lemon in onze webshop!