Toont alle 3 resultaten

Filter

Toont alle 3 resultaten

Original Home: prachtige duurzame, eco-vriendelijke designs voor thuis of op kantoor!

Original Home is in 2013 opgericht om de wereld van interieur en design een beetje groener en eerlijker te maken. Het merk begon met de verkoop van meubels en woonaccessoires uit Indonesië en hebben na enige tijd besloten om ook hun eigen producten te ontwerpen. Daarmee is het eco-vriendelijke merk ontstaan.

De producten worden ontworpen met het oog op duurzaamheid. De materialen worden uitgekozen op hun eco-vriendelijke verwerking, en worden gerecycled waar mogelijk. De items zijn niet alleen duurzaam, ze zijn ook super veelzijdig! Ze passen in vrijwel elke interieurstijl en zullen jouw creativiteit en originaliteit stimuleren!

Maak jouw interieur ook milieuvriendelijk! Bekijk de complete collectie van Original Home vanuit je luie stoel op Villamadelief.nl. Bestel je jouw winkelmandje vòòr 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag nog! Wij pakken hem leuk voor je in, helemaal gratis natuurlijk.

Wil je het assortiment liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We beantwoorden graag jouw vragen en helpen je met liefde verder bij het maken van jouw keuze!

Shop de uitgebreide collectie van Original Home in onze webshop!