Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Monk & Anna: minimalistisch design, prachtige materialen en natuurlijke kleuren!

Monk & Anna is een relatief nieuw merk dat in 2016 is opgericht door drie creatievelingen die simpelweg de wens hadden om de producten te maken waar ze van houden. Het merk heeft daarom inmiddels een breed assortiment aan lifestyle, kleding en stationery producten. Het Nederlandse merk biedt kleine collecties van toffe goederen, ontworpen met veel zorg en met veel kleine details. Alle producten komen in hun eigen verpakking, met hun eigen verhaal en hun eigen naam.

De drie creatievelingen achter het merk zijn Simone, hoofd productie en productontwikkeling, en Dorien & Lotte, productontwikkeling en productdesign. Samen creëren ze deze minimalistische, toffe producten in zachte aardetinten en met verschillende texturen. Een nieuwe collectie begint dus altijd met het onderzoeken van nieuwe kleurenpaletten en het zoeken naar texturen. Van daaruit worden de creatieve geesten vrijgelaten om zich te laten inspireren door het dagelijks leven. Op deze manier blijft Monk & Anna spannend en levendig.

Bekijk de complete collectie van Monk & Anna vanuit je luie stoel op Villamadelief.nl! Bestel je jouw winkelmandje vòòr 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag nog! Wij pakken hem leuk voor je in, helemaal gratis natuurlijk.

Wil je het assortiment liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We beantwoorden graag jouw vragen en helpen je met liefde verder bij het maken van jouw keuze!

Shop de uitgebreide collectie van Monk & Anna in onze webshop!