Toont alle 3 resultaten

Filter

Toont alle 3 resultaten

Mijn Stijl: pure, betaalbare artikelen met een simplistische uitstraling!

In 2008 zijn de eigenaren van Mijn Stijl, Pim en Diana, (Pim en Diana) gestart met hun eigen label. Simpel, basic en betaalbaar. Leuk voor jezelf, maar ook als cadeau. Inmiddels hebben zij in de afgelopen 10 jaar de collectie flink kunnen uitbreiden en wij zijn er bij Villa Madelief grote fans van!

De collectie van Mijn Stijl bevat voornamelijk gebruiksartikelen, echte basics voor in huis! Van geurkaarsen tot zeep, van roomspray tot wasmand. De collectie bestaat uit veel verschillende artikelen, allemaal echte gebruiksartikelen met een basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar!

Bekijk de complete collectie van Mijn Stijl vanuit je luie stoel op Villamadelief.nl! Bestel je jouw winkelmandje vòòr 16:00? Dan verzenden we het pakketje dezelfde dag nog! Wij pakken hem leuk voor je in, helemaal gratis natuurlijk.

Wil je het assortiment liever in het echt zien? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We beantwoorden graag jouw vragen en helpen je met liefde verder bij het maken van jouw keuze!

Shop de uitgebreide collectie van Mijn Stijl in onze webshop!