Resultaat 1–30 van de 58 resultaten wordt getoond

Filter

Resultaat 1–30 van de 58 resultaten wordt getoond

Meraki bewijst iets functioneels ook heel mooi kan zijn!

Meraki is opgericht in Denemarken, met als doel onder meer de verzorging en bescherming van de huid. Met een combinatie van Scandinavië en haar prachtige natuur zijn deze producten ontwikkeld. Stuk voor stuk creatieve producten met die mooie Scandinavische kwaliteit.

De producten bevatten geen parabenen, geen kleurstoffen en geen SLS, maar wat dan wel hoor ik je denken!? Onder andere heerlijke essentiële oliën en biologische oliën en ingrediënten. Met Meraki krijg je producten met milde, actieve en voedzame ingrediënten. Er is alleen gebruik gemaakt van natuurlijke parfums, basisoliën en vitaminen. Het is dus geschikt voor de meest gevoelige huid.

En Meraki wist erin te slagen dat de inhoud niet alleen mooi is maar dat de producten er ook prachtig uitzien! De prachtige pompflacons en geurkaarsen mogen gezien worden.

Sinds kort heeft Meraki ook een lijn ontwikkeld speciaal voor de gevoelige huid van onze kleintjes. Er is niets fijner dat een heerlijk schone baby of dreumes wikkelen in een handdoek en lekker tegen je aan houden. Qualitytime in z’n puurste vorm! Toch kan zo’n baddersessie ook de nodige huidirritatie opleveren, het gebruik van de juiste verzorgingsproducten voor jouw mini-me is dus van groot belang. Daar heeft Meraki wat op bedacht de mini-lijn. Heerlijke milde en snel absorberende producten voor baby’s en kinderen met extra vochtinbrengende ingrediënten.

Je vindt bij ons de fijnste handzepen, prachtige afwasmiddelen in verschillende geuren. Maar ook de lekkerste geurkaarsen voor een heerlijke geur in huis. Allemaal in die onmiskenbare Meraki stijl. Wil je het assortiment liever in het echt zien, de handzepen even bekijken of de geur van die mooie kaars ruiken? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dalfsen! We hebben schappen vol met boordevol mooie items van dit toffe merk en het productassortiment staat gezellig geëtaleerd voor jou klaar. Dat staat niet allen leuk, maar voorziet jou meteen van de nodige inspiratie die je lekker thuis kan toepassen.

Bekijk de hele collectie van Meraki in onze webshop!