Toont alle 10 resultaten

Filter

Toont alle 10 resultaten

Met aandacht voor mens en natuur zijn de producten van Jurianne Matter gemaakt!

In 2008 is Jurianne Matter gestart met haar eigen label onder haar eigen naam. Met liefde voor ‘ecovriendelijkheid’ heeft zij haar bedrijf groot gebracht, en met succes! Want oh iedere keer weer worden wij dolenthousiast van de nieuwe ontwerpen die we in handen krijgen. In alles zie je terug dat ‘ecovriendelijk’ niet alleen een holle marketingterm is voor Jurianne. Ze laat zien dat ‘mooi’ alleen maar mooi is als het ook eerlijk en schoon geproduceerd is.

Zij heeft dan ook niet voor niets deze prachtige slogan: “Een product is voor mij pas echt mooi als het met respect voor natuur en mens tot stand gekomen is.”

Jurianne Matter doet dan ook haar uiterste best om al haar producten zo schoon en eerlijk mogelijk te produceren. Al haar items zijn FSC gecertificeerd en zuur- en chloorvrij. De Vega-Fast inkt die ze gebruikt is een in Nederland ontwikkelde drukinkt op basis van plantaardige oliën. En sinds kort zijn niet alleen de ontwerpen van haar, maar ook de verpakkingen van die ontwerpen gemaakt van maismeel en dus composteerbaar. Hoe mooi is dat!?

En al dat moois zie je terug in de prachtige ontwerpen van Jurianne Matter. Unieke items waar je je interieur meer kan opvrolijken of aankleden. Laat een slinger hangen langs je hoge kast, of buig het draad rond en je creëert een krans. Zet de bos bloemen in een vaas of zorg voor een subtiele blikvanger in je woonkamer met een aantal losse bloemen. Of tover de producten om tot een uitdeel traktatie of kleed je tafel ermee aan. Je hoort het al; ontelbaar veel mogelijkheden met de items van Jurianne Matter!

Bekijk de hele collectie van Jurianne Matter in onze webshop!