Resultaat 1–30 van de 67 resultaten wordt getoond

Filter

Resultaat 1–30 van de 67 resultaten wordt getoond

Delight Department creëert partystyling producten die passen bij de trends in mode en interieur!

Delight Department is opgericht door het Deens-Nederlandse echtpaar Grard en Christina van de Nieuwegiessen. Zij besloten om een wereld van Easy and Joyful styling te creëren. Het belangrijkste doel voor hen was, en is nog steeds, om producten en collectie te creëren vanuit de overtuiging dat partystyling moet passen bij de trends in mode en interieur.

Delight Department wordt gedreven door de Scandinavische waarden, hoge kwaliteit, functioneel, perfect passend en gebruiksvriendelijk. Ofwel Easy and Joyful, gemakkelijk en vrolijk! Zodat men zich kan concentreren op wat echt belangrijk is: de kostbare momenten van het leven vieren met vrienden en familie.

De dagelijkse zakelijke en logistieke zaken worden vanuit Nederland geregeld. Maar de familie verplaatst zich vaak met camera’s en laptops naar Denemarken om het Scandinavische leven en de zilte lucht te omarmen.

Omdat het stuk voor stuk allemaal prachtige producten zijn heeft Villa Madelief de mooiste items uit de collectie van Delight Department alvast voor jou geselecteerd!

Wil je liever de slingers even in het echt bekijken of de armband even passen? Dan ben jij natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Dalfsen! Onze winkel hangt en ligt vol met prachtige items van het Scandinavische merk. Het staat ook nog eens super gezellig gestyled voor jou klaar. Dat zorgt meteen voor de nodige inspiratie die je lekker thuis kan toepassen.

En wist je al dat wij jouw feestelijke item ook nog eens voorzien van een feestelijke verpakking? Gewoon om jou blij te maken, omdat wij vinden dat jij het verdient!

Bekijk de hele collectie van Delight Department in onze webshop!