Resultaat 1–30 van de 58 resultaten wordt getoond

Filter

Resultaat 1–30 van de 58 resultaten wordt getoond

Met Broste Copenhagen haal jij een uniek stukje Scandinavië in huis!

Het merk bestaat al sinds 1955 en is gevestigd in, hoe kan het ook anders, Kopenhagen, dé designstad! Alle producten van Broste Copenhagen zijn met respect voor mens en natuur en een hoge kwaliteitsstandaard gemaakt.

Het servies van Broste weet een perfecte balans tussen Scandinavische tradities en trends weer te geven met haar producten. Met nog een vleugje ‘nordic way of life’ rauw, puur, elegant en tijdloos. Overal is tot in details over nagedacht, de kleuren zijn namelijk gebaseerd op de Scandinavische natuur.

Het allermooiste van Broste Copenhagen vinden wij dat de producten stuk voor stuk met de hand worden vervaardigd. Hierdoor kunnen de kleuren per levering wel iets verschillen. Maar dit maakt ieder servies wat je in handen hebt tot een uniek exemplaar!

Wil je liever het Broste Copenhagen servies even in het echt bekijken of de grootte van de borden beoordelen? Dan ben jij natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Dalfsen! Onze schappen staan vol met prachtige items van dit té gekke merk. Het staat ook nog eens super gezellig geëtaleerd voor jou klaar. Dat zorgt meteen voor de nodige inspiratie die je lekker thuis kan toepassen.

Wil jij je servies een opfrisbeurt geven? Ben je opzoek naar tof servies om je keuken nét weer even een andere look te geven? Bekijk dan onze de meest mooie items van Broste Copenhagen in onze webshop!

En wist je al dat wij jouw pakketje kunnen voorzien van een feestelijke verpakking? Gewoon om jou blij te maken, omdat wij vinden dat jij het verdient!

Shop de hele collectie van Broste Copenhagen in onze webshop!