Feestverlichting, het hele jaar sfeer!

Feestverlichting 2.0

Bij het woord ‘feestverlichting’ wordt je misschien niet direct warm van binnen. Bij feestverlichting denk je waarschijnlijk al snel aan lampjes in alle kleuren van de regenboog in een plastic partytent. Villa Madelief laat je graag zien dat feestverlichting ook superhip kan zijn!

Niet alleen voor feestjes

Feestverlichting doet vermoeden dat je het alleen bij bepaalde feestelijke gelegenheden gebruikt. Ondanks dat wij graag van iedere dag een feestje willen maken is deze term toch een beetje misplaatst. Daarom noemen wij het ook wel priklint, prikkabel of lichtsnoer. Welke naam je het beestje ook geeft, feestverlichting is hip en happening. Wij laten je graag kennismaken met de verschillende varianten en styling mogelijkheden.

feestverlichting Villa MadeliefVoor iedere toepassing de juiste maat

Bij Villa Madelief koop je feestverlichting in 3 verschillende afmetingen; 5, 10 en 20 meter. De feestverlichting wordt gemaakt van een stoere zwarte platte kabel waaraan mooie zwarte fittingen zijn bevestigd. Omdat de uitstraling van deze feestverlichting valt of staat met de lampjes die je erin draait, heb je bij Villa Madelief de mogelijkheid om feestverlichting inclusief bijpassende lampen te bestellen. Je ontvangt dan mooie gloeilampen gemaakt van helder glas die prachtig licht verspreiden. Zo wordt feestverlichting opeens super stijlvol.

Nét even anders!feestverlichting Villa Madelief

De feestverlichting van Villa Madelief heeft een IP44 classificatie, dit houdt in dat het lichtsnoer spatwaterdicht is. Geschikt dus voor gebruik binnen én buitenshuis. Natuurlijk kan je feestverlichting op de ‘traditionele’ manier ophangen, dus als een slinger. Of geef je feestverlichting een moderne twist door hem verticaal op te hangen aan een mooie haak. Weer eens wat anders dan een wand- of schemerlampje! Voor deze laatste optie raden wij je het priklint van 5 meter aan.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *