Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Een glimlach op je gezicht met de banners van Lotje Dotje

Onder de naam ‘Lotje Dotje’ lanceerde ontwerpster Lotte van der Wiel haar eigen collectie woonaccessoires. De unieke banners van berkenplex zijn met een speciale lasertechniek bewerkt. De vrolijke quotes toveren een glimlach op je gezicht. Een superleuke, en vooral betaalbare decoratie voor bijvoorbeeld de kinderkamer, speelhoek, woonkamer of slaapkamer!

 

Lotje-dotje-villa-madelief

Lotje Dotje is ontstaan doordat ontwerpster Lotte van der Wiel veel verzoeken kreeg om dingen te ontwerpen. Naast de banners die Villa Madelief in het assortiment heeft ontwerpt Lotje Dotje ook kettingen, kaarten, posters en, zoals ze het zelf noemt, party props. Oftewel: kleine decoraties die de inrichting van jouw feestje helemaal afmaken.

Creatief in meerdere opzichten

Niet alleen de ontwerpen van Lotje Dotje zijn creatief. Ook over de materialen waarmee ze werkt is goed nagedacht. De banners en party pops zijn gemaakt van Berkenplex en de banners zijn bewerkt met een speciale lasertechniek.

Wil je meer weten over Lotje Dotje? Lotte van der Wiel is ook schrijvend actief en te volgen op haar creatieve ontdekkingstocht? Lees haar blog.