Filter

Enige resultaat

  • Aanbieding! Quick View

    House of Rym Schotel ‘Half Moon’ porselein zwart wit

    15.95 7.95
    In winkelmand

Bedacht, ontworpen en geproduceerd met maar één drive: liefde

Het merk House of Rym is ontstaan door liefde. Liefde voor ouderwets handwerk en modern design, liefde voor Zweden en Tunesië en liefde voor esthetiek en duurzame materialen.

Oprichters en design-liefhebbers Zied Youssef en Rym Tounsi delen een passie voor cultureel erfgoed en hadden bij de oprichting van House of Rym de overtuiging dat design-liefhebbers van andere continenten moeten kunnen genieten van materialen, stijlen en ideeën van andere continenten. In het bijzonder door traditionele concepten met moderne concepten te combineren.

House-of-Rym-villa-madelief

Dat je passie delen met anderen werkt blijkt uit het verhaal van House of Rym. Inmiddels hebben verschillende talentvolle designers uit Zweden zich aangesloten bij House of Rym en is het merk een plek waar liefde voor Scandinavisch design en liefde voor Tunesisch handwerk elkaar kruisen

Villa Madelief deelt deze passie graag met jou!

Dat het ontzettend leuk is om je passie voor interieurstyling met anderen te delen kan Villa Madelief alleen maar beamen. Daarom vind je bij ons diverse producten van het merk House Of Rym. Onder andere mokken en borden.