Filter

Enige resultaat

  • Aanbieding! Quick View

    Annet Weelink Nordic set van 2 kaarten

    4.95 2.95
    In winkelmand

Annet Weelink

Annet-weelink-villa-madeliefAnnet Weelink werkte als ontwerper voor onder andere 10Feet en H&M. Naast haar werk als ontwerper voor diverse grote merken is ze in januari 2015 een eigen merk gestart: Annet Weelink. Onder die naam ontwerpt ze onder andere posters, kaarten en tassen. Kenmerkend voor de producten van Annet Weelink is dat ze handgetekend of -geschilderd zijn. Vervolgens zet ze de ontwerpen digitaal om zodat de producten daadwerkelijk geproduceerd kunnen worden.

Niet alleen aan het ontwerp is gedacht

Annet Weelink besteedt niet alleen veel aandacht aan het ontwerp. Ook over de materialen die gebruikt worden en de omstandigheden waaronder de producten worden gemaakt wordt nagedacht. De materialen waarmee ze werkt zijn milieuvriendelijk en de tassen van het merk zijn gemaakte van 100% biologisch katoen.

Net even anders

Annet Weelink doet het net even anders dan de gevestigde kledingmerken. Je vindt niet iedere vier maanden een compleet nieuwe collectie van haar in de schappen. In plaats daarvan zijn de designs niet seizoensgebonden en kun ieder moment van het jaar verrast worden door iets nieuws van Annet Weelink.

Annet Weelink koop je bij Villa Madelief

Villa Madelief heeft diverse producten van Annet Weelink in het assortiment. Onder meer een kaarten set, verschillende tassen en een placemat.