Er staat een Zusss Goodiebag voor je klaar!

Nieuw jaar, nieuwe outfit

Het is 2022! Een nieuw jaar, een fris begin. Daar hoort natuurlijk een nieuwe outfit bij! Afgelopen week werden de eerste items uit de voorjaarscollectie van Zusss fashion geleverd en ze zijn leuk!! Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje en gun jezelf een toffe nieuwe outfit. Koop jij tussen 16 en 31 januari één van de geselecteerde Zusss Fashion items bij Villa Madelief, dan ontvang jij van ons een te gekke Zusss Goodiebag cadeau! 

Zusss Goodiebag cadeau!

Zusss Goodiebag Villa Madelief

Pluk de dag! Dat is het thema van de Zusss voorjaarscollectie. Dat zien we terug in frisse voorjaarskleuren en fijne bloemenprints. De eerste items zijn geleverd en in de komende weken verwachten wij nog véél meer moois. Alleen al bij het zien van de nieuwe Zusss Fashion collectie krijg je spontaan een glimlach op je snoet, een collectie die gevierd moet worden! Daarom ontvang je exclusief bij Villa Madelief een Zusss Goodiebag cadeau bij geselecteerde items. Alle deelnemende producten uit de Goodiebag actie vind je onderaan deze blog. Koop je dus één van die toffe items in de periode 16 t/m 31 januari 2022 dan ontvang je van Villa Madelief een Zusss Goodiebag cadeau. Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal Goodiebags beschikbaar, dus op = op.

De Zusss Goodiebag actie is actief van 16 t/m 31 januari 2022 en geldt niet met terugwerkende kracht. Alleen bij aankoop van één van de deelnemende actieproducten die in dit blogartikel worden vermeld ontvang je een Zusss Goodiebag. Maximaal 1 goodiebag per klant, de actie geldt zolang de voorraad strekt en uiterlijk t/m 31 januari 2022. Retourneer je een artikel? Dan stuur je ook de Goodiebag retour, wil je de Goodiebag liever houden? Dan verrekenen wij de waarde van de Goodiebag à €8,95 met het aankoopbedrag van het geretourneerde item. Houd voor nog meer leuke Zusss acties ook de socials van Villa Madelief in de gaten!