Villa Madelief ❤ Storefactory Scandinavia

“Villa Madelief hartje Storefactory Scandinavia!” We willen het wel van de daken schreeuwen, want wat zijn wij trots dat Villa Madelief zich dealer van dit te gekke Zweedse merk mag noemen. Wij laten je graag kennismaken met de personen achter dit merk en hun kijk op tijdloos wonen.

Dichtbij de natuur

Storefactory Scandinavia oprichters Mats en Madeleine

Dit zijn Madeleine en Mats, de gezichten achter Storefactory Scandinavia. Beide hebben jarenlange ervaring in de interieur- en detailhandel. Zij kwamen tot de conclusie dat er ‘iets’ ontbrak in de Zweedse interieurs. Ze voelden daarom de noodzaak om een product te creëren dat in ieder interieur zou passen. Het product moest de schoonheid van de natuur weerspiegelen en een speciaal gevoel met zich mee zou brengen. Zo werd Storefactory in 2015 geboren.

Zweeds design

Storefactory is trots op het Scandinavische erfgoed en de binnenlandse industrie en wil dat ook graag beschermen. Veel producten worden in-house ontworpen of er wordt nauw samengewerkt met externe designers. Om de Zweedse industrie te ondersteunen worden een aantal producten ook in Zweden geproduceerd. Je haalt dus écht een staaltje Zweeds design in huis!

Veelzijdig en toegankelijk

“Onze producten moeten zowel op de stadsvloer als op het platteland geliefd zijn.”

Madeleine en Mats van Storefactory Scandinavia

Villa Madelief vindt het te gek dat Storefactory daarin heeft weten te slagen. De veelzijdigheid en toegankelijkheid van de productontwerpen sluit perfect aan op het assortiment van Villa Madelief. 

De producten zijn tijdloos en supertof te combineren met andere merken, kleuren en stijlen. Last but not least, het productaanbod van Storefactory Scandinavia is ook nog eens heel betaalbaar. Kortom, een ideale mix van Scandinavisch design, eerlijke productie, liefde voor de natuur en ook nog eens bijzonder vriendelijk geprijsd.

Benieuwd naar de producten van Storefactory Scandinavia? Bekijk de collectie hier!