Villa Madelief gaat stoppen

Een nieuw seizoen

Na tien fantastische jaren sluit er een hoofdstuk, het is tijd voor een nieuw seizoen 🌱. Villa Madelief gaat stoppen, the word is out. Wat ruim tien jaar geleden begon met een hart voor mensen en een passie voor interieur, groeide uit tot een e-commerce bedrijf met een viertalige webshop, een prachtig assortiment met te gekke interieur- en lifestyle merken, een studio waar jullie ons konden bezoeken én een eigen label. Dit alles heb ik kunnen verwezenlijken door knetterhard te werken, met een fantastisch team om mij heen, loyale klanten, supportive familie, een gezin dat vierkant achter mij stond en bovenal mijn fantastische man die dit avontuur samen met mij is aangegaan 💛. Wat ben ik ontzettend dankbaar voor deze mensen en dit ongelofelijk leerzame decennium!

Villa Madelief gaat stoppen

Waarom dan stoppen?

Een e-commerce bedrijf runnen is geen negen tot vijf baan, het stoomt 24/7 door. Fantastisch natuurlijk, maar de medaille heeft ook een andere kant. Wij hebben gekozen voor meer rust, tijd en aandacht 💖. In de eerste plaats voor ons gezin, maar zeker ook voor het prachtige (andere) bedrijf dat wij sinds 2007 mogen runnen. Aandacht maakt immers alles mooier!

Villa Madelief gaat stoppen

Exclusieve leegverkoop

 Op zaterdag 8 juni openen wij tussen 10:00 en 16:00 uur de deuren van onze studio in Dalfsen voor een exclusieve leegverkoop , want alles moet weg! Jij bent er toch ook bij? 🙌🏻 Kan jij niet wachten tot aanstaande zaterdag of wil je er zeker van zijn dat je niet achter het net vist? Scoor dan nú de allerbeste aanbiedingen in onze webshop. Voor ons gehele assortiment geldt namelijk; op = op, wacht dus niet te lang en get it or regret it.

Wat kan je verwachten?
  • Hoge kortingen op onze showroommeubels
  • Laatste stuks en tweedekansjes voor bodemprijzen
  • Enorme aanbiedingen op ons gehele assortiment (ook nieuwe collectie!) met merken als Zusss, House Doctor, Nicolas Vahé, vtwonen, Liewood en Jollein
  • Een afscheidscadeau voor jou!