Rustic servies, de stoere porselein serie van House Doctor

Rustic servies van toen en nu

Ongetwijfeld deden jouw (groot)ouders het; een uitzetlijst samenstellen. Gedurende een aantal jaar vergaarde men alle benodigdheden om zelfstandig een huishouden te kunnen runnen. Van tafellinnen tot keukentextiel en van eierdopjes tot complete bestek sets. En niet te vergeten een mooi servies. De nog ontbrekende items werden cadeau gevraagd voor de huwelijksdag om zo een leven lang plezier te hebben van al deze huishoudelijke benodigdheden. Het rustic servies van House Doctor brengt een beetje van deze nostalgie terug naar nu!

House Doctor Rustic mok Villa MadeliefScandinavisch design

Tegenwoordig is het bijna ondenkbaar om een leven lang van hetzelfde servies te eten. We houden van afwisseling én van combineren. Laat het House Doctor rustic servies daar nou uitermate geschikt voor zijn! Al verschillende keren hebben wij het voorbij horen komen “Hé, dit soort bordjes hadden mijn ouders vroeger ook in de kast staan!” of “Mijn moeder had vroeger ook een kopje met zo’n mooi randje”. Dat bedoelen wij dus met die nostalgie van vroeger. Met het rustic servies van House Doctor wordt nostalgie gecombineerd met modern Scandinavisch design.

Uniek en toegankelijkHouse Doctor Rustic servies Villa Madelief

Wist je dat het House Doctor Rustic servies heel bijzonder is? Alle items worden met de hand vervaardigd. Elk bord en ieder kopje is dus uniek. De naam van deze servieslijn beschrijft precies wat je krijgt; een rustiek servies. Robuust, stoer en voorzien van een prachtige blauw/grijze pasteltint. Het leuke van dit servies is dat het heel mooi combineert met ander servies. Perfect in combinatie met een basic wit Ikea servies bijvoorbeeld. Alleen een paar schaaltjes van het Rustic servies of mooie koffiemokken geven al een geweldige uitbreiding van jouw porselein collectie. Zo houd je het vriendelijk voor de portemonnee!

Te mooi om achter een deurtje te verstoppen

Het Rustic servies mag gezien worden. Heb je geen ruimte meer in je keukenkastjes? Geen probleem, want het Rustic servies is véél te mooi om weg te stoppen achter een deurtje. Hang een mooie plank op en zet daar je Rustic servies verzameling op. Of wellicht heb jij zo’n leuke trolley in je keuken, dé plek om je Rustic servies op uit te stallen! Het enige ‘kastje’ waar jouw Rustic servies tijdelijk een plekje mag vinden is de vaatwasser. De complete Rustic serie van House Doctor is namelijk vaatwasser bestendig. Lekker praktisch!