OYOY, Scandinavisch design met een speelse knipoog

Dat we bij Villa Madelief dol zijn op Scandinavisch design zal je niet verrassen. In onze shop vind je diverse merken uit het hoge noorden én merken die perfect aansluiten op die te gekke Scandinavische woonstijl. Ons hart gaat er nou eenmaal een beetje harder van kloppen. Toen wij het Deense merk OYOY Living Design ontdekten maakte ons hart zelfs een sprongetje! Maak kennis met dit nieuwe merk in onze collectie.

 

OYOY Living Design voor het hele gezin!

Wij houden van toegankelijk design; stijlvolle vormgeving maar ook (vooral!) praktisch toepasbaar in het dagelijkse (gezins)leven. Deze mix komt perfect tot uiting in de items van het Deense label voor home & living OYOY Living Design. Niet zo gek dus, dat wij als een blok voor dit toffe merk vielen.

 

OYOY Living Design

 

OYOY Living Design

 

 

OYOY ‘live experience’

Tijdens Maison & Objet in Parijs hadden wij de kans om nagenoeg het complete productaanbod van OYOY Living Design live te bewonderen. Oh, wij voelden ons als een kind in een snoepwinkel! Zóveel moois. Van prachtig keramiek tot bamboe kinderservies, van superzacht textiel tot placemats die tegen een stootje kunnen en van aaibare vloerkleden tot bijtringen om je tanden in te zetten. En dat alles in dé trendkleuren van dit moment.

 

OYOY Living Design

 

Deens design met een speelse knipoog

OYOY Living Design richt zich op moderne gezinnen. De producten hebben een knipoog naar het verleden en herinneren je wellicht aan je eigen kindertijd. Maar de OYOY items zijn er vooral om nieuwe herinneringen te maken met jouw eigen gezin! De ontwerpen hebben het minimalistische Deense design als basis en zijn voorzien van een speelse knipoog. De producten van OYOY zijn dankzij hun prachtige Deense design echte eyecatchers maar vooral ook praktisch toepasbaar in het dagelijkse gezinsleven. We love it! En jij? Laat ons weten hoe jij het toepast binnen jouw interieur op onze Instagram!