Krijg een goodiebag cadeau bij de Zusss najaarscollectie

Nieuw seizoen, nieuwe outfit

Het is herfst. Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe outfit. Hoe fijn het ook was om wekenlang rond te lopen in zomerjurkjes en op slippers, nu de temperaturen dalen wordt het tijd om jouw garderobe najaarsproof te maken. Gelukkig heeft de allernieuwste Zusss najaarscollectie alles in huis voor een stijlvol najaar. Van prachtige jurken tot warme vesten, van mooie blouses tot een te gekke bodywarmer en natuurlijk te gekke accessoires om jouw najaarslook compleet te maken. Shop jij in de periode van 25 september tot en met 24 oktober 2022 één van de geselecteerde items uit de Zusss fashion collectie bij Villa Madelief? Dan ontvang je van ons een goedgevulde Zusss Goodiebag cadeau!

Zusss Goodiebag cadeau!

De lancering van de nieuwe Zusss Fashion najaarscollectie moet wat ons betreft gevierd worden. En bij een feestje horen natuurlijk cadeautjes! Daarom ontvang jij exclusief bij Villa Madelief een Zusss Goodiebag cadeau bij aankoop van geselecteerde items. Alle deelnemende producten uit de Goodiebag actie vind je onderaan deze blog. Koop je dus één van die toffe items in de periode 25 september tot en met 24 oktober 2022, dan ontvang je van Villa Madelief een Zusss Goodiebag cadeau. Wacht niet te lang, wnat er zijn maar een beperkt aantal Goodiebags beschikbaar, dus op = op.

De Zusss Goodiebag actie is actief van 25 september t/m 10 oktober 2022 en geldt niet met terugwerkende kracht.

  • Alleen bij aankoop van één van de deelnemende actieproducten die in dit blogartikel worden vermeld ontvang je een Zusss Goodiebag.
  • Maximaal 1 goodiebag per klant, de actie geldt zolang de voorraad strekt en uiterlijk t/m 24 oktober 2022.
  • Retourneer je een artikel? Dan stuur je ook de Goodiebag retour, wil je de Goodiebag liever houden? Dan verrekenen wij de waarde van de Goodiebag à €8,95 met het aankoopbedrag van het geretourneerde item.

Houd voor nog meer leuke Zusss acties ook het Instagram account van Villa Madelief in de gaten!