Kom je op ons verjaardagsfeestje? Je krijgt een traktatie!

Wie jarig is trakteert

Dit weekend is het feest! Villa Madelief bestaat 8 jaar en met wie kunnen wij dat beter vieren dan met jou?! Het voelt als de dag van gisteren dat Villa Madelief zich voor het eerst presenteerde op de Lentefair in Dalfsen. Soms is het goed om even terug te blikken op hoe het allemaal begon. Wij zijn intens dankbaar voor de mooie weg die wij sindsdien, mede dankzij jou, met Villa Madelief hebben mogen bewandelen. Dat is een feestje waard, kom je ook?

Feestaanbiedingen én een cadeautje voor jou!

Speciaal voor ons verjaardagsfeestje hebben wij een aantal te gekke items nu éxtra aantrekkelijk geprijsd. Natuurlijk kan je, in onze winkel óf in de online shop, gebruikmaken van onze gratis inpakservice. Cadeautjes inpakken vinden wij namelijk het leukste wat er is! Shop je tussen 3 en 10 april voor €75 of meer? Dan ontvang je van ons een toffe goodiebag cadeau!*

*) De Villa Madelief goodiebag verjaardagsactie is actief van 3 t/m 10 april 2022 en geldt niet met terugwerkende kracht. Maximaal 1 goodiebag per klant, de actie geldt zolang de voorraad strekt en uiterlijk t/m 10 april 2022. Retourneer je een product en komt je orderwaarde onder de €75 dan stuur je ook de goodiebag retour. Wil je de goodiebag liever houden? Dan verrekenen wij de waarde van de goodiebag à €8,95 met het aankoopbedrag van het geretourneerde item.