Storefactory kandelaar Lidatorp, drie toffe stylingtips

Eén van de pareltjes uit de collectie van Storefactory Scandinavia is wat ons betreft de Lidatorp kandelaar. Deze kandelaar is verkrijgbaar in verschillende formaten en valt op door zijn verrassende veelzijdigheid. Villa Madelief geeft je drie stylingtips voor deze Storefactory kandelaar.

Storefactory kandelaar Lidatorp: het design

Voordat we starten met de tips is het leuk om iets meer te weten over het design van deze kandelaar. Ontworpen in Zweden – Scandinavisch design dus – en dat zie je! Deze Storefactory kandelaar siert door haar eenvoud en is tóch zo verrassend anders. De kandelaar bestaat uit een ronde ‘schaal’ van mat wit keramiek. In deze schaal is de kaarsenhouder geplaatst. Niet – zoals je misschien zou verwachten – in het midden, maar naar de zijkant. Hierdoor ontstaat er een mooie ruimte waar jij je styling-skills op los kan laten.

Tip 1: A touch of green

Dankzij het neutrale mat witte keramiek komt alles wat je op of in de Storefactory kandelaar Lidatorp legt perfect tot zijn recht. Bij tip 1 gaan we voor de toevoeging van groen. Dat kan heel subtiel door een eucalyptustakje in de kandelaar te leggen, maar ook wat meer uitgesproken door er een (air)plantje in te plaatsen. Houd het rustig door een witte kaars in de houder te plaatsen of geef de kandelaar een verrassende twist door voor een gekleurde kaars te kiezen.

Storefactory Kandelaar plant decoratie Villa Madelief

Tip 2: Stijlvolle opbergplek

Je kent het vast, sleutels kwijt, boodschappenbriefje verdwenen en waarom grijp jij nou altijd naast de pennen? Dat is vanaf nu verleden tijd! Wij veranderden de Storefactory kandelaar tot een stijlvolle opbergplek. Lekker opgeruimd en nog gezellig ook!

Storefactory Kandelaar opbergplek Villa Madelief

Tip 3: Storefactory kandelaar Lidatorp als Werkplek essential

Kandelaar werkplek decoratie Villa Madelief

De tijd dat jouw bureau alleen uit een monitor, toetsenbord en losslingerende paperassen bestond ligt achter ons. Een werkplek moet inspirerend en geordend zijn en mag ook best een flinke dosis sfeer uitstralen, dat werkt wel zo lekker. Zet de kandelaar daarom in één of meerdere formaten op jouw bureau. Dan heb je meteen een mooi plekje voor jouw office-essentials zoals metalen klemmetjes en masking tape.

Nóg meer inspiratie? Storefactory kandelaar Lidatorp is een absolute bestseller. Ongetwijfeld ben je benieuwd hoe de kandelaar thuis staat te pronken bij onze klanten. Wij delen regelmatig mooie foto’s van de Lidatorp kandelaar bij onze happy customers, check dus snel onze Insta!

Hoe ga jij jouw Storefactory kandelaar Lidatorp stylen? Deel je eindresultaat op Instagram en gebruik de hashtag #villamadelief