Sinterklaas inpakpapier, zo creëer je de mooiste Sintcadeaus

Heerlijk avondje is gekomen…

Nog een paar weken en het ‘heerlijk avondje’ breekt weer aan. Nu de goedheiligman ons land weer is binnengetreden staat het leven van ‘Nederland onder de 12 jaar’ volledig in het teken van schoen zetten, pepernoten bakken en verlanglijstjes maken. En als volwassenen doen we er gezellig aan mee; lootjes trekken, surprises maken en in het grootste geheim spelen voor inpakpiet.

Voor die laatste activiteit, het inpakken van je Sinterklaascadeaus hebben wij een paar leuke tips. Met mooi Sinterklaas inpakpapier en een paar eenvoudige accessoires creëer jij de mooiste Sinterklaascadeaus!

sinterklaas-inpakpapier-2-watermarkedSinterklaas inpakpapier

Zo rond het einde van het jaar zijn er maar weinig mensen die tijd over hebben. Daarom maakt Villa Madelief het voor jou heel makkelijk. Wij hebben alles in huis om van jouw Sinterklaascadeaus een klein feestje te maken. Naast het mooiste Sinterklaas inpakpapier hebben wij namelijk ook talloze cadeaulabels, mooie tapes en feestelijk lint in huis om jouw Sinterklaascadeaus te voorzien van een stijlvolle cadeauverpakking. En je bestelt alles vanuit je luie stoel, zodat jij lekker binnen kan blijven ‘nu het weer zo lelijk is’.

sinterklaas-inpakpapier-4-watermarkedBenodigdheden voor de mooiste Sinterklaascadeaus

Het belangrijkste van alles, het Sinterklaas inpakpapier. Met mooi Sinterklaas inpakpapier heb jij de perfecte basis voor een stijlvol Sinterklaascadeau. Wij gebruiken het toffe handlettering Sinterklaas inpakpapier van Paperfuel afgewisseld met zwart wit ‘Sint in the city’ Sinterklaas inpakpapier en daarnaast stoer kraftpapier van House Doctor. Verder gebruikten wij Paperfuel Sinterklaas cadeaulabels, zwart touw van House Doctor, enkele metalen klemmetjes en wit masking tape met zwarte letters. De finishing touch op jouw Sinterklaas cadeaus. En daarnaast natuurlijk een schaar van House Doctor en een rol plakband.

Sinterklaascadeaus inpakken, zo doe je dat

Het is tijd om aan de slag te gaan. Pak je Sinterklaas inpakpapier en natuurlijk de cadeaus erbij en meet het benodigde Sinterklaas inpakpapier af. Zorg dat je niet te groot afmeet, natuurlijk omdat het zonde is van het te veel gebruikte Sinterklaas inpakpapier, maar ook omdat overtollig papier je alleen maar in de weg zit tijdens het inpakken. Wanneer jij de cadeaus hebt voorzien van mooi Sinterklaas inpakpapier begint misschien wel het leukste klusje; het ‘opleuken’ van je Sinterklaascadeaus. Hierbij kan je jouw creativiteit namelijk de vrije loop laten.

Van Sint voor…

De Sinterklaas cadeaulabels van Paperfuel zijn natuurlijk een plaatje om te zien. Ze voorzien je Sinterklaascadeaus van nét dat beetje extra, maar zijn ook vooral lekker praktisch om je Sinterklaascadeaus te voorzien van de naam van de ontvanger. Geen ongemakkelijke situaties meer op pakjesavond waarbij je met vragende ogen de kring rond moet om erachter te komen voor wie ‘Sinterklaas’ een cadeau gekocht heeft. Je bevestigt de Sinterklaas cadeaulabels eenvoudig met bijvoorbeeld het witte masking tape met zwarte letters of het stoere zwarte touw van House Doctor. Ook metalen klemmetjes zijn een goed alternatief om je Sinterklaas cadeaulabels te bevestigen aan het Sinterklaas inpakpapier.

Mooi Sinterklaas inpakpapier hoeft niet duur te zijn

Met bovengenoemde tips en de juiste materialen zal jij ongetwijfeld iedereen verbluffen met Sinterklaascadeaus in stijl. En omdat de decemberperiode nou eenmaal al duur genoeg is heeft Villa Madelief het Sinterklaas inpakpapier heel aantrekkelijk geprijsd. Voor slechts €1,95 heb jij al een rol van 2 meter Sinterklaas inpakpapier in huis! Wij zijn super benieuwd naar de Sinterklaascadeaus die jij in de zak gaat stoppen, stuur ons gerust een foto van het eindresultaat!