Paasdecoratie, zo geef jij je interieur een frisse voorjaarstouch

Paasdecoratie, winter eruit voorjaar erin!

Voel jij ze al? De lentekriebels! Knoppen aan de bomen die op knappen staan, vogels die weer vrolijk beginnen te fluiten en dan dat licht…zóveel langer licht. Zelfs wanneer je ‘s avonds uit je werk komt, heb je het gevoel nog een volledige dag voor de boeg te hebben. Heb jij ook de kriebels om je huis aan een flinke voorjaarsschoonmaak te onderwerpen? Of ben jij niet zo ‘poetserig’ en beperk jij het tot het toevoegen van wat frisse accessoires aan je interieur om de winter definitief gedag te zeggen? Graag introduceren wij onze toffe paascollectie, geef je interieur een voorjaarsboost met hippe paasdecoratie.

Paasdecoratie, van bont kleurenpalet tot sereen in stijl.

Bij paasdecoratie denk je wellicht niet direct aan ‘hip en stijlvol’. In de schappen van menig winkel domineren nog steeds de bont versierde eieren, kitcherige paashaasjes en pluizige kuikentjes het paasassortiment. En laat dat nou totaal niet matchen bij jouw interieur. We willen allemaal een beetje ‘lente’ toevoegen aan ons interieur, maar dan wel graag in stijl. Villa Madelief struinde verschillende beurzen af om te komen tot het ultieme assortiment paasdecoratie. Hip, stoer, stijlvol, chique en voor de liefhebber ook een mooie mix van pasteltinten.

Een mooie voorjaarstak verdient een stijlvolle paashanger

Ben jij ook zo dol op voorjaarsbloeiers? Een paar mooie bolletjes in een toffe pastelroze (!) bloempot of een prachtige magnoliatak die in de knop minstens net zo mooi is als wanneer hij in bloei staat. Geef je eigen draai aan de traditionele paastak en maak je keuze uit één van de toffe paashangers uit het paasdecoratie assortiment van Villa Madelief. Zo hebben we bijvoorbeeld een mooie set zwart wit paashangers in de collectie. Houd je van de combinatie wit goud en niet bang voor een klein glittertje? Check dan eens de toffe wit gouden paashangers. Hoe chique wil je het hebben?

Maak een voorjaarsfeestje met je kindjes!

Heb jij kinderen en wil je lekker samen aan de slag om paasdecoratie aan je interieur toe te voegen? Dan mag de té schattige zwart witte paasslinger niet ontbreken aan dit kleine feestje. En natuurlijk nodig jij Mr. of Mrs. Rabbit (in ansichtkaart- of posterformaat) ook uit op jullie voorjaarsfeestje. En wat is een feestje zonder confetti? Kies voor de pastel confetti wanneer jouw interieur wel wat kleur kan gebruiken of houd het mooi sereen en ga voor de witte XL confetti slinger.

Een voorjaar lang plezier

Natuurlijk weten wij dat pasen maar twee dagen duurt. Maar gelukkig is de lente een volledig seizoen! Daarom heeft Villa Madelief het assortiment paasdecoratie ‘voorjaarsproof’ geselecteerd. Dus paasdecoratie is voorjaarsdecoratie en dat mag gerust van februari tot mei (of misschien wel juni) blijven staan en hangen. Decoreer er dus lekker op los met paasdecoratie om vrolijk van te worden. Niet te opzichtig, maar perfect in balans met jouw interieur.